Vlahović dao gol, pa se naljutio: Dušan objasnio zašto je bio besan posle izmene

23.01.2021

22:44 >> 22:50

0

Autor: N. St.

Srpski igrač ponovo strelac za Fjorentinu

Vlahović dao gol, pa se naljutio: Dušan objasnio zašto je bio besan posle izmene
Copyright Tanjug/Jennifer Lorenzini/LaPresse via AP

Nastavlja Dušan Vlahović da trese mreže. Srpski napadač je u sjajnoj formi u dresu Fjorentine i to pokazuje iz nedelje u nedelju.

U pobedi protiv Krotonea je bio strelac (2:1). Tome je prethodila sjajna akcija u kojoj su učestvovali Kastrovili i Riberi.

– Uvek sam zahvalan svojim saigračima. Ovog puta je to bio Riberi koji je imao šampionsku asistenciju i Kastrovili koji je pokrenuo odličnu akciju. Bilo je veoma važno da dođemo do tri boda, želimo da nastavimo u ovom ritmu – rekao je Vlahović za „DAZN“.

Kada je u 69. minutu izašao iz igre bio je vidno ljut.

– Gestikulacija nije bila namenjena nikome. Bio sam ljut na sebe, jer uvek želim da pružim maksimum.

Pre par dana je italijanski tim na svom Tviter nalogu objavio i kratak snimak gde se srpski napadač dodaje sa predsednikom kluba Rokom Komisom.

Pročitajte još:

– Pre svega želim da se zahvalim treneru Prandeliju zbog poverenja koje mi ukazuje. Ne mogu rečima da objasnim koliko mu dugujem. Što se predsednika tiče, posle treninga smo radili neke vežbe driblinga. Za mene je to bila velika čast, veoma je blizak sa svima nama i ovu pobedu posvećujemo njemu, jer je došao iz Amerike da nas gleda – završio je Vlahović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike