Luka Adžić se vraća u poznatu sredinu

28.01.2021

14:50 >> 14:53

0

Autor: Adam Štulić

Mladi srpski fudbaler ponovo na pozajmici

Luka Adžić se vraća u poznatu sredinu
Copyright Profimedia

Važio je za jednog od najtalentovanijih fudbalera svoje generacije, prošao je kompletnu omladinsku školu Crvene zvezde, ali dublji trag na stadionu “Rajko Mitić” nije uspeo da ostavi.

Mladi vezista Luka Adžić 2018. godine je stigao u Anderleht, ali je vreme uglavnom provodio na pozajmicama, a tako će biti i u narednih šest meseci, s obzirom da je belgijski velikan odlučio da ga do kraja sezone prosledi holandskom Emenu.

Adžić je prethodnu polusezonu proveo u turskom Ankaragučuu u kojem je odigrao sedam utakmica, a na proleće će pokušati da pomogne Emenu da ostane u elitnom rangu holandskog fudbala.

Neće srpski fudbaler i njegovi saigrači imati nimalo lak zadatak, s obzirom da je trenutno poslednjeplasirani tim Eredivizije, bez pobede u dosadašnjih 19 kola, sa samo šest nerešenih rezultata, ali olakšavajuću okolnost trebalo bi da mu predstavlja to što dolazi u poznatu sredinu.

Pročitajte još

Podsetimo, Adžić je prošle godine u ovo vreme stigao u holandski klub na šestomesečnu pozajmicu, ali je posle tri odigrane utakmice i jednog gola takmičenje prekinuto zbog pandemije virusa korona. Sada će na debi morati malo da sačeka, pošto čeka radnu dozvolu, a svi u Emenu se nadaju da bi na terenu mogao da se pojavi 12. februara protiv RKC.

– Sa Lukom dobijamo više dubine i dodatni napadački kvalitet. On već poznaje većinu igrača, kao i način na koji se igra. Ovde je prošle sezone već pokazao svoju vrednost i nadamo se da će nam pomoći u borbi za opstanak – rekao je sportski direktor Emena Ronald Lubers.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike