Dmitrović na klupi, u suzama, dočekao kraj duela sa Seviljom (foto)

31.01.2021

23:56 >> 00:00

0

Autor: Adam Štulić

Srpski golman zbog povrede morao ranije da završi meč

Dmitrović na klupi, u suzama, dočekao kraj duela sa Seviljom (foto)
Copyright Profimedia/ Ricardo Larreina / Spain DPPI

Srpski golman Marko Dmitrović u suzama je, na klupi za rezervne igrače, dočekao kraj duela njegovog Eibara i Sevilje, koji je završen pobedom gostiju 2:0.

Reprezentativac “orlova” povredio se u prvom poluvremenu utakmice protiv tima čiji će gol, prema saznanjima španskih medija, braniti od sledeće sezone, pošto mu krajem tekuće istekne ugovor sa Eibarom.

Dmitrović je dobio veoma snažan udarac u nogu posle sudara sa En Nesirijem, ali je stegao zube i ostao na terenu do 60. minuta, kada je morao da zatraži izmenu.

Pročitajte još

Da stanje povređene noge nije naivno moglo da je da se vidi tokom televizijskog prenosa, kada su kamere uhvatile Dmitrovića sa suzama u očima, a koliko je povreda ozbilja znaće se posle detaljnih lekarskih pregleda.

Prve prognoze lekarskog tima Eibara govore da se možda radi o naprsnuću mišića.

U danu kada je jedna od glavnih vesti u Španiji poraz Reala na svom terenu od Levantea (1:2), povreda jednog od najboljih golmana Primere u tekućoj sezoni ostala je pomalo u drugom planu, kao i minimalan trijumf Valensije protiv Elčea (1:0, Vas 22. minut), te remi Vilajreala i Real Sosijedada (1:1, Dani Pareho 3. minut – Isak 90+3).

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike