Predvidela mu leukemiju: Siniša Mihajlović u autobiografiji objasnio zašto veruje proročici Kleopatri

03.02.2021

17:17 >> 19:30

0

Trener Bolonje odlazio na seanse devedesetih godina, prvi put zbog Vladana Lukića

Predvidela mu leukemiju: Siniša Mihajlović u autobiografiji objasnio zašto veruje proročici Kleopatri
Copyright La Gazzetta dello Sport/Facebook/printscreen

Javnost u Srbije je čula za objavljeno autobiografsko delo “Utakmica života” Siniše Mihajlovića, ali malo ljudi u zemlji zna za zanimljivosti koje sadrži knjiga o putu koji je prešao bivši fudbaler i akltuelni trener Bolonje. Posebno poglavlje u Mihajlovićevoj autobiografiji zauzeo je njegov odnos sa Kleopatrom, poznatom proročicom iz devesetih godina prošlog veka.

Naime, njihovo poznatsvo počinje onog dana kada se pred Kleopatrom pojavljuje Vladan Lukić sa fotografijom ekipe Crvene zvezde, a sve je opisano i objavljeno u “Utakmici života”:

U roku od nedelju dana doživeće nesreću, nakon čega će imati ozbiljnih problema kod kuće – rekla je navodno Kleoptra Vladanu Lukiću pokazujući prstom na Mihajlovića.

Iz svega se razvija scenario za SF filmove. Mihajlović odbija da poveruje rečima “proročice” koje mu je preneo Lukić, ali samo četiri dana kasnije doživljava saobraćajnu nesreću dok se sa drugom vraćao iz diskoteke. Udario ih je automobil za čijim se volanom uspavao vozač, srećom bez ozbiljnih povreda. Ipak, Mihajlović se posle toga setio “predviđanja”. U međuvremenu, počeli su i problemi u porodici. Mihajlović se nije osećao dobro, pa bi se tokom vikenda, kada bi mu roditelji dolazili u posetu u Beograd, često svađao sa njima. Otac mu se u to vreme žalio da ima probleme sa nesanicom, pa je sve to zajedno uticalo da poznati fudbaler Crvene zvezde prevlada svoj skepticizam i da se Kleopatri obrati za pomoć:

Žena vas je omađijala – rekla je Kleopatra igraču na njihovoj prvoj seansi.

Po savetu proročice Mihajlović je pregledao svoj stan, da bi pored jednog zida pronašao krpu u kojoj su bili umotani nokti i grančice oko koje su bile dlake.

– Sve ovo je zbog svađe sa porodicom i prijateljima. Za nju su oni neprijatelji. Ne puštajte je u kuću i ne primajte nikakve poklone od nje – bio je savet koji je dobio Mihajlović od Kleopatre.

Prema navodima u knjizi Mihajloviću je bilo jasno da mu negativna energija dolazi od devojke Marine sa kojom je tada izlazio, ali nije planirao ništa značajnije od tog odnosa koji su uspostavili. Njegovo stanje se značajnije popravilo kada se razišao sa devojkom, a zbog iskustva koje je stekao u seansama sa Kleopatrom odlazio je češće po savete. Ovo su neka od njenih prorcianja koje je Mihajlović zabeležio u svojoj autobiografiji:

Pročitajte još

– Tvoji roditelji se nikad neće vratiti u rodnu kuću. (Napustili rodno Borovo tokom rata)

– Neko iz vaše porodice će nositi uniformu. (Brat policajac)

– Imaćete puno dece, više od četvoro, ali jedno od njih neće živeti sa vama. (Mihajlovićev najstariji sin Marko, živi sa majkom, dok iz braka sa Arijanom ima petoro dece).

– Igraćete u Italiji i tamo ćete dugo ostati.

– Sa 50 godina ozbiljno ćete se razboleti. Ali pobedićete bolest i tada ćete postići veliki uspeh.

Mihajlovićeva knjiga ušla je u izbor sto najprodavanijih autobiografija u Italiji.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike