"Orlovi" u problemu, ugrožen plasman na EP: Poraz blede Srbije u Novom Sadu

03.02.2021

19:31 >> 20:28

0

Autor: N. St.

Samo bod iz dve utakmice u kvalifikacijama za EP

"Orlovi" u problemu, ugrožen plasman na EP: Poraz blede Srbije u Novom Sadu
Copyright MN Press

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo nisu dobro počele za reprezentaciju Srbije. Posle remija sa Rumunijom (2:2) su doživeli poraz.

U Novom Sadu su izgubili od Bosne i Hercegovine – 2:4 (1:2).

„Orlovi“ su odigrali veoma loš meč, ni u jednom momentu nisu vodili, a bili su u ulozi favorita pošto su gosti stigli bez trojice igrača koja su bila pozitivna na koronavirus.

Strelci za Srbiju bili su Pršić (penal) i Rakić, dok su u redovima BiH golove postigli Arnautović, Jelić i Ivanković koji je dva puta zatresao mrežu.

Selektor Goran Ivančić čestitao je rivalu na pobedi, uz jasnu poruku šta njegov tim mora da učini do kraja kvalifikacija.

Potpuno zaslužena pobeda Bosne i Hercegovine, igrali su veoma jednostavno, znali su šta hoće i kaznili sve naše promašaje. Imamo puno toga da analiziramo i ispravimo stvari. Svaka sledeća utakmica je takva da jednostavno moramo da je dobijemo. Za sve ovo što se desilo sami smo krivi – rekao je selektor Srbije.

I kapiten tima Miloš Simić je zvučao razočarano posle utakmice

Nismo osvojili bodove koje smo očekivali pre ovog ciklusa. Izabrali smo, posle ovog poraza, teži put i sada moramo da nastavimo i ispravimo stvari. Selektor i stručni štab će da urade analizu ova dva meča koja smo odigrali sa Rumunijom i Bosnom i Hercegovinom, a naša računica je jasna, moramo do kraja sve da pobedimo ako hoćemo na Prvenstvo Evrope.

Pročitajte još:

Posle dva odigrana kola stanje na tabeli grupe 4 je: Bosna i Hercegovina šest bodova, Rumunija dva boda, Severna Makedonija i Srbija po jedan. Naredna dva meča Srbiaj igra protiv Severne Makedonije i jasno je da će morati da pokažu mnogo bolju igru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike