Napadač iz Hrvatske nije spreman za Zvezdu: Kako će to uticati na nastup Ibrahimovića?

23.02.2021

12:01

0

Autor: D. B.

Revanš meč 1/16 finala Lige Evrope zakazan je za četvrtak

Napadač iz Hrvatske nije spreman za Zvezdu: Kako će to uticati na nastup Ibrahimovića?
Copyright MN Press

Milan je ostao bez velikog aduta pred revanš meč 1/16 finala Lige Evrope. Iz Italije stiže vest da hrvatski napadač Mario Mandžukić neće biti spreman za utakmicu koja se u četvrtak igra na stadionu “San Siro”.

Iskusni hrvatski napadač je povređen, što je posledica nedovoljne fizičke spreme, pošto je bio van takmičarskog fudbala od marta prošle godine. Mandžukić je doživeo lakšu povredu tetive zbog koje nije ni igrao u derbiju protiv Intera.

Umesto njega mesto u prvoj postavi Milaneza na meču protiv Zvezde trebalo bi da zauzme Rafael Leao, a podrška će mu biti Ante Rebić.
Prema očekivanjima Pioli neće mnogo menjati u odnosu na tim koji je igrao 2:2 protiv Zvezde u Beogradu. Očekuje se da će utakmicu propustiti i Benasera i da će umesto njega igrati Kesi, kao i da Zlatana Ibrahimovića neće biti u prvih 11.

Pročitajte još

Pojedini mediji u Italiji spekulišu i da bi u startu postavu mogao da se vrati mladi Španac Brahim Dijaz (21) koji je imao problema sa povredom mišića butine, a proteklog vikenda je meč protiv Intera presedeo na klupi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike