Spajić krvave glave napustio meč protiv zagrebačkog Dinama

03.12.2020

20:06 >> 20:08

0

Srpski reprezentativac doživeo povredu, zbog koje je trener Fejnorda Dik Advokat morao da ga promeni na poluvremenu

Spajić krvave glave napustio meč protiv zagrebačkog Dinama
Copyright Profimedia

Fejnord je poražen na svom terenu od zagrebačkog Dinama rezultatom 0:2 (0:1), ali će trener Dik Advokat tek osetiti posledice duela sa hrvatskim šampionom. Naime, posle susreta sa “modrima” izgubio je zbog povreda dvojicu defanzivaca, među njima srpskog reprezentativca Uroša Spajića.

Pročitajte još: Jokić pričao o raznim sportskim temama, ali i o svadbi

Iskusni štoper dobio je udarac u lice u jednom duelu sa napadačem Brunom Petkovićem, nakon kojeg je ostao da leži na zemlji obliven krvlju. Odmah su reagovali lekari sa klupe Fejnorda, pa je Spajić nastavio meč, ali dok se njemu ukazivala pomoć Dinamo je poveo golom Petkovića iz penala.

U poluvremenu procena lekara je bila takva da bi bilo najbolje kada bi Spajić ostatak meča odgledao sa klupe, jer je očigledno i dalje osećao posledice zadobijenog udarca u glavu.

Pročitajte još: Zvezda “overila” prolaz: Remijem do rekorda!

Fejnord je ovim porazom ostao na pet bodova dovoljnim za treće mesto u grupi K. Prvi je neprikosnoveni Dinamo sa 11 bodova, drugi austrijski Volfsberger sa 7 bodova posle pobede u Moskvi nad CSKA, dok su poslednji “armejci” sa svega tri boda. U poslednjem kolu Fejnord putuje Volfsbergeru, dok Dinamo dočekuje CSKA.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike