Jokić pričao o raznim sportskim temama, ali i o svadbi

03.12.2020

18:39 >> 19:21

0

Autor: M. R.

Nikola stigao u Denver i počeo pripreme za novu NBA sezonu

Jokić pričao o raznim sportskim temama, ali i o svadbi
Copyright MN Press

Prva zvezda Denvera – Nikola Jokić je spreman za novu NBA sezonu. Srpski košarkaš je imao video konferenciju za novinare, na kojoj je pričao o raznim sportskim temama, ali i pravi put o svadbi. On je iskoristio pauzu između dve sezone da ozvaniči dugogodišnju vezu sa Natalijom Maćešić.

Bio sam tamo samo kao “svedok”. Ona se pitala za sve. Bila je dobra žurka, to mogu da kažem. Muzika je bila prilično dobra – naglasio je Jokić, a onda pojasnio da ništa ne menja to stanje kod njega kao sportiste. – Brak te sigurno ne čini boljim igračem. Kako mogu da budem bolji? Biću malo iskusniji, telo se više naviklo na kontakt, fizičku igru, na brzinu utakmice. Naučio sam kako se igra u plej-ofu, svakako želim da više šutiram i pogađam bolje, ali pre svega biću iskusniji.

Pauza ove godine između dve sezone nije bila duga, ali je Nikola imao dovoljno vremena za oporavak od napornog plej-ofa u “balonu”.

– Pauza je bila malo manja, morao sam malo da skratim neke stvari, malo odmora, malo rada u teretani, ali bilo je u redu. Osećam se odmorno. Moje telo i forma su onakvi kakvi bi trebalo da budu.

Denver u novu sezonu kreće sa izmenjenim sastavom. Stigao je iz Real Madrida Fakundo Kampaco, a iz Klipersa Džamajkl Grin.

Kampaco je sjajan igrač, čini mi se najbolji asistent Evrolige, predvodio je Real Madrid. Džamajkl će biti veliko pojačanje za nas, dobro šutira, igra dobru odbranu, na krupnijim momcima poput Lebrona i sličnih. Sviđa mi se, mislim da nam je bio potreban takav tip igrača.

Nagetsi su prethodnu takmičarsku godinu zatvorili porazom u finalu Zapada od Lejkersa.

– Da budem iskren, ne marim mnogo za Lejkerse. Mislim samo na nas. Tu su novi momci, nova energija, novi pojedinci. Videćemo kako će biti, nismo ni imali trening zajedno niti sam ih video kako rade individualno, ne znam šta da očekujem. Ali mislim da neće biti problema. Sistem funkcioniše, svi treba da se prilagode sistemu, igrali smo finale konferencije. Igrači treba da se uklope i shvate da smo tim, a ne pojedinci. Jezgro tima je i dalje tu, na neki način. Ali momci koje smo doveli će da istupe. Neki igrači će imati i više minuta- zaključio je Jokić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike