Cenjeni italijanski agent najavio letnji transfer: Sergej ostaje u Seriji A

06.03.2021

16:00

0

Autor: Adam Štulić

Vinćenco Morabito nagovestio naredni klub srpskog reprezentativca

Cenjeni italijanski agent najavio letnji transfer: Sergej ostaje u Seriji A
Copyright Sergej Milinković Savić foto: Profimedia/Federico Proietti / DPPI

Mesecima unazad spekuliše se u evropskim medijima o budućnosti Sergeja Milinkovića Savića. Srpski reprezentativac najčešće je u poslednje vreme povezivan sa PSŽ i Mančester junajtedom, ali jedan od najcenjenijih italijanskih agenata Vinćenco Morabito smatra da će reprezentativac “orlova” ostati u Seriji A.

Sergej je dugo “tiha patnja” sportskog direktora “svetaca” Leonarda, menadžer “crvenih đavola” Ole Gunar Solskjer mašta o trio na sredini terena Bruno Fernandeš, Pol Pogba, SMS, ali prema mišljenju Morabita najveće šanse da dobije visokog vezistu ima Juventus.

Pročitajte još

– Nisam njegov agent, ali mislim da ovo može da bude dobra godina za Milinkovića-Savića u Juventusu. Sada je dobro vreme i za “bjankonere”, ali i za Lacio. Tržište se promenilo za sve, pa i za najbolje evropske klubove. Vratili smo se u “pre Nejmar” eru. Lacio je tada tražio 100 miliona za Sergeja. Juventusu je potreban vezista sa karakteristikama Srbina, i verovatno bi mogao da ga dobije za oko 50 miliona evra – rekao je Morabito.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike