Zvezda ponovo ima igrača u timu kola Lige Evrope!

04.12.2020

10:39 >> 11:05

0

Autor: J. T.

Novo priznanje za crveno-bele

Zvezda ponovo ima igrača u timu kola Lige Evrope!
Copyright MN Press

Među najboljim igračima 4. kola Lige Evrope bio je Nemanja Milunović, pre toga je i El Fardu Ben konkurisao za najboljeg pojedinca 2. kola, a novo priznanje za Crvenu zvezdu stiglo je posle odigranih svih utakmica 5. kola.

Kapiten Milan Borjan našao se u najboljem timu runde, što znači da je minulog četvrtka bio najbolji golman u Ligi Evrope.

I zaista je iskusni čuvar mreže ponovo s nekoliko sjajnih parada sačuvao mrežu crveno-belih protiv Hofenhajma, u remiju bez golov kojim je Zvezda “overila” prolaz u šesnaestinu finala. Pored njega tu su još odbrambeni igrači Birk Risa (Molde), Pablo Mari (Arsenal), Taras Kačaraba (Slovan Liberec) i Naćo Monreal (Real Sosijedad), vezisti Pici (Benfika), Nikola Pepe (Arsenal), Magnus Volf Ejkrem (Molde) i Jens Peter Hauge (Milan) i napadači Galeno (Braga) i Abulah Sima (Slavija Prag).

U poslednjem kolu izabranici Dejan Stankovića igraju u Liberecu protiv Slovana, idućeg četvrtka, a onda čekaju 14. decembar i žreb koji će im dodeliti rivala u borbi za osminu finala Lige Evrope.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike