Kup Srbije: Radnik slavi Makarića

11.03.2021

14:17 >> 14:54

0

Autor: D. B.

Surduličani na putu do polufinala eliminisali TSC

Kup Srbije: Radnik slavi Makarića
Copyright MN Press

Kakav uspeh Radnika iz Surdulice! Tim Slavoljuba Đorđevića eliminisao je TSC u četvrtfinalu Kupa Srbije i prvi put u klupskoj istoriji ostvario je plasman među četiri najbolja tima u ovom takmičenju.

Posle 90 minuta velike borbe bilo je 1:1 u Senti. TSC je poveo sa preko Nenada Lukića golom iz jedanaesterca u 18. minutu. Izjednačenje je doneo, ko drugi, nego najbolji strelac Surduličana Milan Makarić koji je vešto, iz drugog pokušaja, u 37. minutu utakmice, uspeo da zatrese mrežu golmana Jorgića.

Senku na kvalitetno prvo poluvreme bacila je povrede. Prvo je adut domaćina Boris Varga zbog problema sa kukom morao da napusti igru u 23. minutu, a tek nešto kasnije slična sudbina je zadesila i kapitena gostiju Dušana Stevanovića.

Pročitajte još

U drugih 45 minuta mreže se nisu zatresle, pa je usledilo izvođenje jedanaesteraca. Gol odluke postigao je, a ko drugi, nego Makarić, čovek koji je ove sezone bio 17 puta strelac što u Superligi, što u Kupu. Usledilo je veliko slavlje igrača iz Surdulice i istorijska pobeda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike