Lautaro Martinez ispravio nepravdu, Interu se osmehuje titula posle pobede u Torinu (VIDEO)

14.03.2021

16:11 >> 16:13

0

Argentinac u 85. minutu postavio konačnih 1:2 posle neregularnog izjednačenja domaćih preko Sanabrije

Lautaro Martinez ispravio nepravdu, Interu se osmehuje titula posle pobede u Torinu (VIDEO)
Copyright Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP)

Fudbaleri Intera nastavili su svoju pobedničku seriju sedmim trijumfom u nizu, ovoga puta protiv Torina na gostujućem terenu. Tim Antonija Kontea slavio je sa 2:1 sasvim zasluženo, jer su od početka pritiskali odbranu rivala i do kraja su bili tim koji se jedini pitao oko konačnog ishoda meča.

Lukaku je u 62. minutu materijalizovao nadmoć u posedu golom iz penala, ali su domaći došli do 1:1 zahvaljujući grubom previdu sudija na terenu i u VAR sobi. Naime, u ponovoljenom snimku jasno se vidi da je strelac Sanabrija pre nego što se dokopao lopte napravio sebi čist prostor guranjem i saplitanjem štopera Intera Škrinjara, ali u velikoj gužvi nijedan od arbitara na terenu nije video taj momenat, niti su njihove kolege u VAR sobi signalizirale čist faul od domaćeg igrača.

Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP)

Ovu nepravdu je u 85. minutu ispravio Argentinac Lautaro Martinez, koji je tim golom odveo Inter na devet bodova prednosti u odnosu na Milan. “Rosoneri” večeras (20.45) na San Siru dočekuju Napoli. U timu Torina celu utakmicu odigrao je Saša Lukić, dok je Aleksandar Kolarov bio na klupi kod Intera.

Pročitajte još

Parma je iznenađujuće lako sa 2:0 savladala Romu, koja je očigledno bila umorna od partije protiv Šahtjora prošlog četvrta u meču Lige Evrope.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike