Da li će poraz od "fenjeraša" ubrzati povratak u Srbiju: Milojevićev Al Ahli primio tri gola za 15 minuta!

05.12.2020

20:01

0

Ekipa srpskog stručnjaka vodila 1:3 a na kraju poražena sa 4:3

Da li će poraz od "fenjeraša" ubrzati povratak u Srbiju: Milojevićev Al Ahli primio tri gola za 15 minuta!
Copyright Profimedia

Imali su tri boda u šaci, a ostali su na kraju bez ijednog. Al Ahli koji vodi bivši trener Crvene zvezde i glavni kandidat za selektorsku stolicu u reprezentaciji Srbije Vladan Milojević poražen je u gostima pošto je ekipa Damaka završila meč rezultatom 4:3.

Pročitajte još: Tošić za “Arenu”: O počecima, Partizanu, Gigsu, Vidiću, Mančesteru, koroni u Kini

Gosti su silovito startovali i preko bivšeg igrača Čukaričkog i dvostrukog strelca Samjuela Ovusua došli do ubedljive prednosti već u 18. minutu – 0:2. Ništa ih nije poremetio ni penal u 25. minutu iz kojeg su domaći smanjili prednost, jer je nekadašnji reprezentativac Ljubomir Fejsa u 35. minutu postigao svoj prvi gol u Saudijskoj Arabiji za 1:3.

Sve do poslednjeg kvartala utakmice bila je to igra kakva je odgovarala gostujućem timu, ali se tada desio neshvatljiv pad. Domaći su u roku od 60 sekudni počev od 75. minuta postigli dva gola, da bi do tog trenutka poslednjeplasirani tim u 90. minutu šokirao Milojevića i igrače novim pogotkom.

Pročitajte još: Štulić otkrio ko je imao predosećaj za njegov superligaški prvenac (Video, foto)

Al Ahli ostaje na 3. mestu, dok se Damak podigrao za jednu poziciju na tabeli i trenutno je pretposlednji. U nedelju igra Al Raed Nemanje Miletića i Nikolića protiv Al Hilala.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike