Štulić otkrio ko je imao predosećaj za njegov superligaški prvenac (Video, foto)

05.12.2020

18:12 >> 18:40

0

Napadač Partizana postigao svoj prvi gol u Superligi na dodavanje Sejdube Sume

Štulić otkrio ko je imao predosećaj za njegov superligaški prvenac (Video, foto)
Copyright MN Press

Junak Partizanove pobede nad Čukaričkim, 19-godišnji centarfor Nikola Štulić otkrio je deo razgovora sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem pre početka utakmice.

– Šef mi je prekao „danas ćeš ga dati“. Rekao mi je da je danas moj dan, da uradim nešto – rekao je Štulić.

Pročitajte još: Stanojević iskren: Nismo zaslužili, Đorđević: Ostaje nam da žalimo

Štulić je tokom jesenjeg dela sezone često igrao za omladince crno-belih budući da pravilo FSS omogućava svakoj ekipi po dvojicu starijih igrača, 2001. godišta. Na tim mečevima videla se totalna dominacija statistog napadača, ali u pokušajima “na parče” za prvi tim čekao se ovaj momenat iz 86. minuta.

 – Naporno sam radio za ovo, trenirao. Bio mi je san da postignem gol i drago mi je što sam ga ostvario. Nastaviću još jače da radim, da se nametnem treneru. Dok nisam dobio šansu igrao sam u omladinskom pogonu, nije mi to bio problem, davao sam i tamo maksimum. Čekao sam priliku i dočekao je. Drago mi je što sam je iskoristio i nadam se da ću nastaviti.

Posle meča Stanojević je pošteno priznao da nije bilo potrebno previše pameti da bi se izabrali Suma i Štulić kao zamene, ali njemu su se one posrećile.

 – Sa Sumom i na treninzima jako dobro sarađujem. Prošle sezone, kada sam debitovao, isto smo imali jednu dobru kombinaciju, ali je on promašio. I sa Jojićem imam jako dobru komunikaciju na terenu. Generalno, sa svima saigračima sam u dobrim odnosima, svi su mi čestitali na gol, mi smo prava ekipa, sa dobrom hemijom. Drago mi je što smo napravili ovaj niz i nadam se da ćemo nastaviti sa pobedama – zaključio je Štulić.

Pročitajte još: Testament, štekovi i naslednici: Kako će biti podeljena imovina Dijega Armanda Maradone

Prve čestitke za pobedu i gol došle su od devojke i roditelja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike