Posle ovih Piksijevih reči Aleksandar je ponovo postao - Mitrogol!

31.03.2021

08:57 >> 09:00

0

Autor: D. B.

Direktor reprezentacije otkrio je do sada nepoznat detalj sa okupljanja orlova

Posle ovih Piksijevih reči Aleksandar je ponovo postao - Mitrogol!
Copyright MN Press

Tri meča, sedam bodova, dve pobede i remi. Ovo je učinak fudbalske reprezentacije Srbije na početku kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2022. Svi se slažu – učinak za svaku pohvalu.

Ipak, u redovima “orlovima” nema mesta za euforiju. Direktor reprezentacije Stevan Dika Stojanović spušta loptu.

– Plan za prve tri utakmice je ispunjen. Ovu protiv Azerbejdžana smo slabiji odigrali, ali bez obzira na to, važna su tri boda. Znali smo da će meč biti ovako težak, jer smo imali tri susreta u ovako kratkom periodu. Nismo imali vremena. Sve čestitike igračima što su na ovakav način izneli ciklus – kratak je bio Stojanović.

MN Press

Stojanović otkriva da je bilo malo brige u redovima “orlova” tokom meča u Bakuu.

– Bilo je straha tokom cele utakmice. Očekivali smo ovako nešto, kao što sam već rekao. Ali ovo su utakmice koje vode na veliko takmičenje. Ovakvi mečevi moraju da se dobiju. Da li posle dobre i lepršave igre, ili na ovaj način, manje je bitno. Zadovoljni smo, jer smo ispunili plan.

Pročitajte još

Naravno, bilo je reči i o Aleksandru Mitroviću koji je obeležio ove tri utakmice Srbije pod komandom Dragana Stojkovića Piksija.

– Meni je drago. Znam da je pre prve utakmice selektor Stojković razgovarao sa njim. Rekao mu je da ima malu minutažu, da je poslednji gol dao u oktobru prošle godine, ali da veruje u njega. Otvorilo mu se, jer dečko pošteno radi i trenira. Svi smo zadovoljni – otkrio je Stojanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike