Šta bi se dogodilo da je Mitrović bio na mestu Kristijana Ronalda?

06.04.2021

07:47 >> 08:45

0

Autor: D. B.

Rekorder orlova govorio je i o sutrašnjem večitom derbiju

Šta bi se dogodilo da je Mitrović bio na mestu Kristijana Ronalda?
Copyright MN Press

To je pravi Aleksandar Mitrović. Rekorder reprezentacije Srbije po broju postignutih golova u nacionalnom timu nastavio je svoj golgeterski niz, započet na mečevima “orlova” protiv Republike Irske, Portugalije i Azerbejdžana i na meču njegovog Fulama sa Aston Vilom.

Centarfor je jutors gostovao u Jutarnjem programu na TV “Prva” i tom prilikom je govorio o svemu što se dešavalo na mečiva nacioanog tima, a izneo je očekivanja i od sutrašnjeg večitog derbija.

Priča je, naravno, počela od dešavanja na meču protiv Portugalaca i reakcije Kristijana Ronalda na nepriznat gol u poslednjim trenucima meča, iako je Aleksandrov prezimenjak Stefan, loptu “izvadio” iz gola.

Da sam ja bio na njegovom mestu, reagovao bih isto. Poslednji sekundi utakmice, vidiš da je lopta ušla u gol. Mi kažemo da nije, on je video da jeste. Mislim da bih se slično i ja poneo, tako da ga razumem. Ne bih bacio kapitensku traku, ali bio bih jako ljut i iznerviran. On je prošli put dao gol iz ofsajda, sada se nama to vratilo. To je fudbal – objasnio je Mitrović.

Niz komplimenata Mitrović je izneo o novom selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju.

– Fenomenalna atmosfera je bila, ne pamtim kad je bila tako dobra. To je sve zasluga selektora. Sigurno je Piksi jedan od razloga za moj učinak. Ne samo na moj, nego čitave ekipe. Piksi zrači samopouzdanjem, opzimizmom. Odavno nisam radio sa čovek koji tako pozitivno utiče na igrače. Sa Portugalom smo se nadigravali, nismo se predali pre utakmice. Duži period pričamo da imamo kvalitet, ali da nam to nešto fali. Stojković je možda to nešto što nam je falilo. Kvalifikacije su tek počele, ali je on doneo nešto novo, nešto što nismo imali u našoj reprezentaciji.

Pročitajte još

U sredu je “večiti” derbi. Mitrović odmah stavlja do znanja.

Što se mene tiče, zna se. Ja sam neko ko jako voli Partizan, ali jako poštuje Crvenu zvezdu, njenu istoriju… Nadam se pobedi Partizana – zaključio je Mitrović.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike