Direktor Arena Sport Nebojša Žugić obećava TV spektakl: Finale Kupa Srbije kao finale Lige šampiona (VIDEO)

29.04.2021

13:54 >> 14:12

0

Prvi čovek Arene Sport tvrdi da će kvalitet prenosa sa stadiona Rajko Mitić biti isti kao na najboljim UEFA mečevima

Direktor Arena Sport Nebojša Žugić obećava TV spektakl: Finale Kupa Srbije kao finale Lige šampiona (VIDEO)
Copyright YouTube/Arena Sport TV

Finale Kupa Srbije u fudbalu biće odigrano na stadionu “Rajko Mitić”, odlučeno je žrebom, a generalni direktor  TV Arena sport, Nebojša Žugić, u ime kompanije “Arena Channels Group” obećao je navijačima kvalitet prenosa kakav se viđa na utakmicama Lige šampiona.

Žugić je sumirao utiske o dosadašnjem toku sezone na kanalima Arene Sport, izrazivši uverenje da su prenosi doprineli popularizaciji srpskog fudbala.

– Veliko mi je zadovoljstvo što smo mogli ugostiti predstavnike FSS i predstavnike dva najveća srpska kluba i upriličiti žreb kakav dolikuje renomeu ovog takmičenja – rekao je Žugić i dodao:

– Ono što mogu da kažem, da je sezona bila jako uspešna pored svih problema koji su izazvani pandemijom i da na neki način uveli novinu sa multiprenosima, da smo pokrili sve utakmice domaćeg šampionata i prenosili Kup. Verujem da smo time dali doprinus popularizaciji srpskog fudbala.

Žugić je najavio i događaje kojima će biti zaključena fudbalska sezona u Srbiji i Evropi.

– U poslednjoj nedelji narednog meseca, tačnije 25. maja očekuje nas finale našeg Kupa, pa 26. maja finale Lige Evrope i 29. maja finale Lige šampiona. Neka se gledaoci 25. maja spreme za spektakl, jer će prenos biti na nivou utakmica Lige šampiona, što uvek radimo kada su ovakve manifestacije u pitanju. Što se tiče klubova, želim im puno sreće i na njima je da doprinesu da kvalitet utakmice bude kao kvalitet prenosa. Nisam siguran da li će biti publike na stadionu, to ne zavisi od nas već od situacije i procene kriznog štaba – zaključio je Nebojša Žugić.

Predstavnici dva najveća kluba sa različitim očekivanjima raduju se 25. maju:

Pročitajte još

– Imali smo sreće u žrebu. Nadam se da će to biti faktor da Zvezda izađe kao pobednik. Nama je čast da budemo domaćini ovakvog spektakla. Ono što željno očekujemo je da konačno osvojimo duplu krunu – rekao je Goran Negić, predstavnik Crvene zvezde, dok su iz protivničkog tabora poručili da će čuvati niz koji traje sedam godina:

– Ovo je sedmo uzastopno finale Kupa za Partizan. Nadamo se dobroj igri i pobedi i, naravno, idemo po trofej –  kaže predstavnik Partizana Milorad Nikolić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike