Stankovićeva poruka posle overene titule: Ostajemo zajedno!

29.04.2021

19:22 >> 19:27

0

Autor: Adam Štulić

Strateg crveno-belih jasno stavio do znanja koje su mu ambicije

Stankovićeva poruka posle overene titule: Ostajemo zajedno!
Copyright MN Press

Crvena zvezda je novi stari šampion Srbije. Prvi put u klupskoj istoriji, crveno-beli su osvojili četiri uzastopne titule, a poslednju u nizu overili su u četvrtak, minimalnom pobedom protiv Vojvodine na stadionu “Rajko Mitić”.

– Ovi momci zaslužuju sve pohvale, ovo je njihovo veče, njihova sezona. Dali su mnogo Crvenoj zvezdi. Od prvog dana u klubu ponavljam da su igrači zlato, tako se ponašaju i igraju. Pokazali su da će u svakom susretu dati sve od sebe i čestitam im od srca. Napravili su veliki posao. Imamo bazu za nastavak, ostajemo zajedno i krećemo zajedno u nove bitke – rekao je Dejan Stanković za TV “Arena sport” odmah posle meča.

Potom se mladi strateg zahvalio svima koji su zaslužni za odbranu nacionalnog trona.

– Zahvaljujem se Terziću, Mrkeli, Mijailoviću, Džajiću, svima u klubu. Takođe zahvalan sam i mom stručnom štabu na lojalnosti, bez njih ne bih bio kompletan, oni rade posao iz senke dan i noć i dugujem im ogromno hvala. Takođe, hvala navijačima. Žao mi je što je Marakana prazna, što nema navijača, ali pravimo dobru uvertiru za period kad opet budu na tribinama i nadam se da će stadion na svakom susretu tada biti pun. Poslednji u nizu pozdrava je za moje momke u Milanu koje volim najviše na svetu – kazao je Stanković.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike