Utučeni Kris Smoling tek u dresu Rome "odigrao" najbolju utakmicu za Mančester junajted

30.04.2021

08:00 >> 08:03

0

Iskusni štoper nije postojao kao prepreka za Kavanija, Pogbu i društvo na Old Trafordu

Utučeni Kris Smoling tek u dresu Rome "odigrao" najbolju utakmicu za Mančester junajted
Copyright Profimedia

Kris Smoling “optužen” je da je na Old Trafordu u polufinalnom meču Lige Evrope u dresu Rome “odigrao” jedan odličan meč za bivši klub Mančester junajted. Kasnio je u svim postavljanjima i procenama. Skrivio je penal, kod gola Pola Pogbe nije bio dobar u skoku, iza Edisona Kavanija za korak u gotovo svim situacijama, pa nakon svega 6:2 za domaće pred revanš u Rimu nikoga ne treba da začudi.

– Teško je prihvatiti ovaj rezultat! Nismo iskoristili na najbolji način naše dobro prvo poluvreme. Drugo je bilo čisto razočaranje, primili smo traljave golove i to nam je poništilo sve što smo do tada dobro uradili – rekao je Smoling.

Opravdanje za totalni pad Rome morale bi da budu tri prinudne promene za 37 minuta igre. Prvo je u 6. minutu ispao iz igre Veretu, pa golman Lopez u 27. minutu, da bi crnu seriju zatvorio Spinacola.

– Ove sezone smo imali puno povreda i to nije izgovor za primljene golove, ali to nije bilo idealno stanje. Ipak smo na poluvreme otišli sa vođstvom uprkos tim ranim promenama.

Na drugoj strani oduševljenje. Pol Pogba zadovoljan je svojom igrom i posebno centarfora Kavanija.

Pročitajte još

– Već neko vreme se osećam bolje. Osećam poverenje saigrača i trenera. Počinjem da se navikavam na poziciju “osmice”, dobro se slažem sa Lukom i Fredom koji je povučen. Idemo dalje. Uvek je dobro imati ubice pred golom, kao i igrače koji će stvarati šanse. Kavani je sve to imao, ali tu je i njegov rad u odbrani, presing koji malo ljudi vidi. Ali nema razloga za hvalisanje. Čak i ako se prolaz u finale čini završenim poslom. Još uvek je pred nama jedna utakmica. Nikad se ne zna, još nismo završili sve. Ne želimo samo da idemo dalje, hoćemo trofej – rekao je Pogba.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike