Kuman van sebe od besa: Kažite šta sam uradio, pronađite mi jednu psovku

30.04.2021

07:17 >> 07:18

0

Holanđanin iznerviran zbog poraza i svog isključenja protiv Granade

Kuman van sebe od besa: Kažite šta sam uradio, pronađite mi jednu psovku
Copyright Profimedia

Barselona će gorko žaliti zbog teškog poraza (1:2) na Nou Kampu od Granade, kojim je propuštena lepa prilika da se domognu prvog mesta na pet utakmica pre kraja prvenstva. Forma Katalonaca očigledno pada i ovog proleća, jer Leo Mesi nije svemoguć, iako je svim trenerima Barselone, pa i poslednjem u nizu Ronaldu Kumanu, teško da shvate i prihvate ovu činjenicu.

Da nevolja bude veća, Kuman zbog isključenja protiv Granade neće moći da sedi na klupi najmanje dve utakmice, mada ni njemu nije jasno zašto je sudije Pabla Gonzalesa dobio kaznu:

– Poraz je težak udarac za nas, jer više ne zavisimo od sebe. Utakmica u nedelju je presudna za naš plasman ove sezone. Moraćemo da se rezvedrimo – rekao je Kuman, da bi se potom osvrnuo na svoj problem sa sudijama:

– Odluka je nepoštena! Ako sam koristio ružne reči, onda bih razumeo sankciju, ali to nije bio sad slučaj. Nigde nisam pogrešio! Prigovoreno mi je da nisam poštovao četvrtog sudiju, ali mi nije jasno kako sam to uradio. Nepoštovanje je psovanje, ružne reči i komentari, ali toga nije bilo sa moje strane. Želim da znam šta sam pogrešio! Znam da nisam psovao – rekao je Kuman.

Pročitajte još

Barselona u narednom kolu, u nedelju igra na Mestalji protiv Valensije, a sledeće kolo dočekuje vodeći Atletiko Madrid.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike