Mijailović: Fenomenalna sezona, srećan sam što se Stanković zlatnim slovima upisao u istoriju kluba

29.04.2021

07:37 >> 21:27

0

Autor: N. St.

Prvi čovek crveno-belih ne krije zadovoljstvo

Mijailović: Fenomenalna sezona, srećan sam što se Stanković zlatnim slovima upisao u istoriju kluba
Copyright MN Press

Nova titula je u vitrinama stadiona u Ljutice Bogdana. Crvena zvezda je osvojila četvrti uzastopni pehar u domaćem šampionatu, ukupno 32.

Prvi čovek kluba Svetozar Mijailović je čestitao svima.

Pre svega bih čestitao igračima, članovima stručnog štaba, upravi kluba i svima onima kojima je Crvena zvezda u srcu. Tim je na čelu sa šefom stručnog štaba Dejanom Stanković ispisao istoriju kluba, osvojena je i četvrta uzastopna titula i još jednom prikazana dominacija u domaćem prvenstvu. Posvećenim radom i požrtvovanošću stigli smo do zacrtanog cilja, o kojem smo govorili na početku priprema za sezonu 2020/2021 – počeo je Mijailović.

Potom je analizirao sva dešavanja.

Iza nas je fenomenalna sezona kako u  Ligi Evrope, tako i u Superligi Srbije, pa je matematička potvrda titule četiri kola pre kraja prvenstva nešto čemu smo se nadali i verovali da ćemo postići. Bodovna prednost i činjenica da je titula obezbeđena već sad pokazatelji su načina na koji je ekipa radila tokom cele sezone. Pored toga sam izuzetno srećan zbog činjenice da je Dejan Stanković, koji je Zvezdino dete, ostvario ovako veliki uspeh i upisao se i kao trener zlatnim slovima u istoriju kluba.

Ne krije žal što su tribine bile prazne, ali se nada da će crveno-beli uspeti da dođu do duple krune.

Momci su bili na vrhunskom nivou i pored nedostatka podrške sa tribina. Veoma mi je drago što su i u ovakvoj atmosferi, igrajući pred praznim tribinama čitave sezone bili maksimalno motivisani da stignu do zacrtanog cilja i obraduju navijače koji su ih podržavali na svakom koraku. Bezbroj puta se pokazalo da su navijači našeg kluba ono što Crvenu zvezdu čini posebnim klubom. Iako nisu mogli da budu na stadionima koristili su svaku priliku u prethodnih godinu dana da pruže podršku igračima i dodatno ih motivišu. Još jednom bih se zahvalio svima koji su doprineli osvajanju 32. titule, a verujem da ćemo se svi zajedno radovati i posle finala Kupa Srbije i zajedno proslaviti dugo očekivanu duplu krunu, koju smo zacrtali kao cilj za ovu sezonu – završio je Mijailović.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike