Fiorentina smislila način da zadrži Dušana Vlahovića

30.04.2021

16:34

0

Autor: Adam Štulić

Čelnici tima iz Firence pokušaće sebe da dovedu u vin-vin poziciju

Fiorentina smislila način da zadrži Dušana Vlahovića
Copyright Dušan Vlahović foto: Profimedia/Paola Garbuio/LaPresse

Kako se sezona bliži kraju, tako u Firenci strahuju zbog Dušana Vlahovića. Mladi srpski napadač brilijantnom sezonom uvukao se pod kožu svima kojima je Fiorentina kraj srca i koji se sada pitaju da li su čelnici njihovog kluba dovoljno moćni da reprezentativca “orlova” sačuvaju na “Artemio Frankiju” i posle letnjeg prelaznog roka.

Nedeljama unazad licitira se imenina najvećih i najbogatijih klubova na kontinentu, koji vrebaju priliku da stignu do Vlahovićevog potpisa. Potpuno razumljivo, s obzirom da izdanak Partizanove omladinske škole igra najbolju sezonu u dosadašnjoj karijeri. Brojke su neumoljive, 32 utakmice, 17 golova i dve asistencije u Seriji A.

Vodeći ljudi “viole” su, zbog svega navedenog, smislili način da sačuvaju Vlahovića i ujedno sebe stave u vin-vin poziciju. Zvuči prilično jednostavno, odredili su obeštećenje koje bi u startu trebalo da odbije sve zainteresovane kupce. Ili da, u slučaju da ih Vlahović i potencijalni budući klub dovedu pred svršen čin, odlično naplate stvaranje buduće fudbalske zvezde.

Pojedini izvori sa Apenina pišu da mladi Srbin neće dobiti dozvolu za odlazak iz Firence, ukoliko zaintersovana strana ne isplati Fiorentini minimum 60 miliona evra. Da li će to biti dovoljno visoka cena da Vlahović ostane na “Artemio Frankiju”? Saznaćemo veoma brzo…

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike