Dušan Vlahović o Holandu, kakvu je poruku dobio od Ibrahimovića i da li ostaje u Fjorentini

10.04.2021

12:01 >> 12:02

0

Autor: Milan Nastić

Srpski napadač priznao je koliko mu znači podrška od Zlatana

Dušan Vlahović o Holandu, kakvu je poruku dobio od Ibrahimovića i da li ostaje u Fjorentini
Copyright MN Press

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović izjavio je da bi želeo da dostigne jednog od najboljih mladih igrača Evrope Erlinga Holanda.

Napadač Fjornetine otkrio i kakvu je poruku dobio je Zlatana Ibrahimoviću, napominjući da mu mnogo znači podrška takve fudbalske legende.

– Naravno da pratim šta radi Holand i sa kojom lakoćom postiže golove. Gledajući njega, pokušavam da shvatim kako se kreće, kako barata sa loptom i kako prati akcije. Onda, ono što ja radim na terenu, pokušavam da povežem i moje dobre, ali i loše strane. Mislim da napornim radom i posvećenošću na treningu mogu da dostignem njegov nivo – poručio je Vlahović.

U nekoliko navrata fudbaler Fjorentine je priznao da mu je idol dok je idol bio Zlatan Ibrahimović dok je bio mlađi.

– Baš sam se iznenadio da sam dobio poruku od Zlatana i to na dresu. Napisao mi je sve najbolje i to na mom jeziku. Mnogo mi znači njegova podrška, to je mi je jedan od najdražih poklona u životu.

Pročitajte još

Srpski igrač je do sada postigao 13 golova iz 31 utakmice i definitivno je pokazao da je pred njim velika karijera.

– Trudim se da napredujem, da svakog dana budem sve bolji. Uvek na treninzima isprobavam razne stvari. Poenta je u neprestanom ponavljanju pokreta iznova i iznova. I Ronaldo uvek želi da napreduje. To je tajna šampiona.

Vlahoviću ugovor sa Fjorentinom ističe 2023. godine, a on je istakao da je spreman za razne opcije.

– Mislim da trenutno nije vreme da se priča o mom ugovoru, kada klub ne stoji dobro na tabeli. Vidim da predsednik kluba ima velike ambicije za narednu sezonu i želi da dovede kvalitetne igrače, videćemo šta će se dogoditi na leto, ali spreman sam za svaku opciju – zaključio je Vlahović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike