Šta iz Čukaričkog poručuju pred meč sa Partizanom

08.05.2021

12:56 >> 13:03

0

Autor: Milan Nastić

Očekuje se duel sa mnogo golova

Šta iz Čukaričkog poručuju pred meč sa Partizanom
Copyright MN Press

Fudbaleri Čukaričkog dočekuju sutra (16.40 TV Arena) Partizan u 36.kolu Superlige Srbije.

Iako neće imati takmičarski značaj, fudbaler “brđana” i bivši igrač crno-belih Miladin Stevanović očekuje zanimljiv meč sa puno energije.

Pročitajte još

– Ispostavilo se da utakmica nema rezultatski značaj, ali nikad utakmice protiv Partizana ne mogu da budu nebitne. Oni će se sigurno spremati za finale Kupa protiv Crvene zvezde i borbu za taj trofej. Uvek su utakmice protiv večitih rivala vrlo kvalitetne, uglavnom ima i dosta golova. Takav slučaj doduše nije bio prošli put, kad je Partizan u Humskoj gol za pobedu postigao u finišu meča. Svakako očekujem zanimljiv meč, u kojem ćemo svi na terenu uživati, kao i publika pokraj malih ekrana, rekao je Stevanović.

Kao bivši fudbaler Partizana Stevanović uvek ima pozitivne emocije kada igra protiv kluba iz Humske.

– U Partizanu sam bio pre šest-sedam godina. Kad sam prvi put igrao protiv njih, bilo je čudno, sada je već prošlo mnogo vremena. Naravno, uvek će postojati delić emocoija protiv mog bivšeg kluba, ima pored mene još dosta igrača koji su sada u Čukaričkom, a nosili su dres Partizana. Bili su tu ranije Luka Stojanović, Birmančević, Bogosavac. Te emocije su naravno samo pozitivne, uz sportsku želju za pobedom.

Stevanović ističe da je Partizan jak bez obzira u kom sastavu će početi duel.

– Nema dileme da su u Partizanu dvojica ponajboljih individualaca, Asano i Suma. Obojica su odlični igrači, iako su dosta različiti. Crno-bli su sticajem okolnosti ostali bez Japanca, koji je prodorniji igrač, ali je Suma uvek u stanju da jednim potezom reši utakmicu. Pokazali su crno-beli da mogu i bez njih, tu su Holender, mali Jović, još nekoliko vrlo, vrlo kvalitetnih pojedinaca. Imamo dosta iskustava u duelima protiv Partizana, bilo je svakakvih rezultata, pobeđivali smo, gubili, igrali nerešeno… I sada je sve moguće, ali nema dileme da će Čukarički ići na pobedu, baš kao i u svakoj utakmici do sada -zaključio je Stevanović.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike