Srbinu se svi klanjaju : Marko Nikolić sa Lokomotivom osvojio Kup Rusije (VIDEO)

12.05.2021

19:30 >> 20:02

0

Autor: Milan Nastić

U finalu pobedili Krila Sovjetov sa 3:1

Srbinu se svi klanjaju : Marko Nikolić sa Lokomotivom osvojio Kup Rusije (VIDEO)
Marko Nikolić - Copyright Profimedia.rs

Marko Nikolić, već posle prve sezone u Rusiji osvojio je pehar. U pitanju je kup te zemlje, u kojem je Lokomotiva iz Moskve u finalu u Nižnjem Novogrodu savladala Krila Sovjetov sa 3:1 i na ovaj način osigurali plasman u grupnu fazu Lige Evrope, a u poslednjem kolu Premijer lige Rusije će pokušati da se domogne i direktnog učešća u Ligi šampiona.

U slučaju da u nedelju savladaju Ural, drugu sezonu zaredom igraće u najjačem evropskom takmičenju, što bi bio veliki uspeh za Marka Nikolića.

Pročitajte još

Što se tiče finalnog meča protiv Krila Sovjetova, zaslužen trijumf tima iz Moskve. Tokom čitavog meča su bili bolji, strelac prvog gola bio je Fransoa Kamano u 15. minutu, iskorištivši grešku Mehdija Zafena.

Sovjetov dolazi do izjednačenja u 22. minutu, a novu prednost Lokomotivi donosi na početku drugog poluvremena Fjodor Smolov sa penala, a konačni rezultat postigao je Meceja Ribusa u 84. mintu.

Marko Nikolić se pokazao specijalista za trofeje. Sa Partizanom je osvojio duplu krunu 2017, kao trener Videotona pokorio je Mađarsku 2019, naredne godine uzeo i tamošnji kup.

Za poslednjih pet sezona tri puta se peo na najviše postolje u eliminacionim borbama u svakoj državi u kojoj je radio.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike