Francuzi potvrdili da nije bilo nameštanja na meču PSŽ-Zvezda: Terzić se oglasio posle svega

12.05.2021

15:08 >> 15:13

0

Autor: N. St.

Generalni direktor crveno-belih je poslao jasnu poruku svima

Francuzi potvrdili da nije bilo nameštanja na meču PSŽ-Zvezda: Terzić se oglasio posle svega
Copyright MN Press

Crvena zvezda je pre tri godine u grupnoj fazi Lige šampiona doživela ubedljiv poraz od Pari Sen Žermena (6:1). Posle tog meča u Parizu je francuski list “L’Ekip” izazvao pravi zemljotres. Tada su napisali tekst o tome kako je “jedan čelnik Zvezde pokušao da uplati pet miliona evra na pobedu PSŽ-a od bar pet golova razlike”.

Odmah posle tih pisanja su se oglasili iz Ljutice Bogdana i demantovali sve navode o nečasnim radnjama koje su spominjali Francuzi.

A, danas je ovaj list objavio vest da je tužilac u Parizu obustavio proces povodom tog meča i bilo kakvih optužbi i insinuacije koje su tada navedene. Tim povodom se oglasio generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić.

Drago mi je št ose potvrdilo da je Zvezda veliki brend evropskog fudbala i da su bilo kakve isninuacije na račun našeg kluba neistinite, na šta smo ukazivali sve vreme. Ovim je stigla potvrda da smo potpuno bezrazložno gurnuti u celu priču i da nije postojala ni osnova za sumnju. Ovo je velika pobeda Zvezde za čast i ugled našeg kluba, ali i fudbala. Kao što se vidi, pravda je spora, ali dostižna. Videćemo sa našim pravnim timom kakvi su sledeći koraci – poručio je Terzić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike