Ikardi na čekanju zbog Dušana Vlahovića

18.05.2021

06:15

0

Autor: Adam Štulić

Izgleda da je Milan bas zagrejan” za napadača Fiorentine

Ikardi na čekanju zbog Dušana Vlahovića
Copyright Dušan Vlahović foto: Profimedia/Maurizio Borsari/AFLO

Nema dileme da će Dušan Vlahović biti jedan od najtraženijih fudbalera tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka. Nedeljama unazad spekuliše se o tome da li će Fiorentina uspeti da zadrži mladog Srbina, koji posle najbolje sezone u dosadašnjoj karijeri može da bira novu destinaciju.

Nedavno se pisalo da će čelnici “viole” obeštećenjem od 60 miliona evra pokušati da odbiju nalete potencijalnih kupaca, među kojima su se najčešće pominjali Borusija Dortmund, Mančester junajted, Liverpul, Roma i Milan.

A izgleda da su “rosoneri” baš “zagrejani” za Partizanovo dete, toliko da su zbog njega spremni da stave na čekanje Maura Ikardija, te da žrtvuju Rafaela Leaa, koji se povezuje sa nekoliko engleskih klubova.

Argentinski napaač posle dve godine želi da nasuti PSŽ i deluje da bi povratak u Italiju trebalo da bude logičan sled događaju ukoliko istraje u svojoj nameri da se rastane sa Parizom.

“Korijere dela Sera” je pre nekoliko dana pisao da je Ikardi jedna od potencijalnih meta milanskog velikana, ali “Kalčomerkato” saznaje da čelnici kluba sa “San Sira” insistiraju na Vlahoviću, kojeg vide kao idealnu zamenu za Zlatana Ibrahimovića.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike