Oštro po bivšem saigraču: Pogledajte Solskjera, ne vidim da se nasekirao zbog poraza

27.05.2021

08:22 >> 08:42

0

Čuveni Pol Skols kritikovao fudbalere Mančester junajteda zbog ponašanja posle poraza od Viljareala

Oštro po bivšem saigraču: Pogledajte Solskjera, ne vidim da se nasekirao zbog poraza
Copyright Tanjug/Maja Hitij, Pool via AP)

Legenda Mančester junajteda Pol Skols nije imao lepe reči za igru i poraz njegovih naslednika u crvenim dresovima protiv Viljareala u finalu Lige Evrope.

Skols kaže da se Mančester junajted pretvara u jedan simpatičan klub koji se voli i u kome nema preteranog uzrujavanja kada se doživi poraz. Tako se ponaša Ole Gunar Solskjer, tako se ponašaju igrači, čast izuzecima:

– Mene brine da li njih poraz dovoljno boli kao igrače Junajteda. Pogledajte poslednje tri ili četiri nedelje, koliko su izgubili mečeva i da li ih je zaista zabolelo što imaju toliko poraza. Oni su postali skoro pa prihvaćena stvar – priča Skols.

Nekada sjajni vezni igrač “crveni đavola” koji je na Old Traford stupio zajedno sa Geri Nevilom, Dejvidom Bekamom i Nikijem Batom, dugo bio saigrač i Solskjeru, nije mogao da pronađe reči utehe za navijače posle poraza u Gdnjasku.

Tanjug/Adam Warzawa, Pool via AP)

– Pogledajte Bruna Fernandeša ili Edinsona Kavanija. Ljudi imaju veliko iskustvo, njima se ovo ne dopada, oni izgledaju kao da ih je zabolelo to što su izgubili. Ostale, samo ponekad. Čak i njihovom menadžeru Solskjeru to izgleda prihvatljivo. Junajted je postao simpatičan klub koji se dopada ljudima. Nema nikog da postavi zahteve.

– Da li je Solskjer izašao pred igrače da kaže ili osvajate trofej ili odlazite iz ovog kluba. Ništa se nečuje od vlasnika, nema izvršnog direktora i to je još jedan zbunjujuća stvar. Zbog svega su došli u ovu poziciju – ističe Skols i onda kreće da kopa po ranama navijača još dublje, spominjući mrske komšije koji se sa Gvardiolom spremaju za istorijsko finale Lige šampiona protiv Čelsija:

– Gledajte Mančester siti, oni imaju dva tima, dva tima koji mogu da osvoje ligu. Mislim da Junajted ima 11 ili 12 igrača sposobnih da osvoje ligu, ali treba im i više od toga, treba vam 17 ili 18, posebno u današnje vreme.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike