Završen transfer golmana, AEK bira između srpskih štopera

01.06.2021

07:20 >> 08:48

0

Autor: Adam Štulić

Cican Stanković stiže u Atinu, na redu jačanje defanzivnog bedema

Završen transfer golmana, AEK bira između srpskih štopera
Copyright Profimedia

AEK je angažovao Vladana Milojevića i odmah krenuo u stvaranje tima koji će biti kadar da se upusti u borbu za šampionski tron u Grčkoj. Veliki je posao pred srpskim strategom i sportskim sektorom atinskog kluba u predstojećem prelaznom roku, koji su otvorili dogovaranjem transfera iskusnog golmana Cicana Stankovića iz Salcburga.

Jedan prioritetan posao su tako žuto-crni završili, a sada im predstoji drugi – izbor štopera oko kojeg će graditi defanzivni bedem Milojevićevog tima. A izbor je, prema pisanju grčkih medija proteklih dana, između dva srpska defanzivca Bogdana Planića i Uroša Spajića.

Planić je do juče bio jedan od prvih pikova atinskog kluba, međutim situacija bi mogla da se promeni, pošto im je ponuđen nekadšnji đak Crvene zvezde, čiji se angažman, navodno, ozbiljno razmatra u kancelarijama rukovodstva AEK.

Spajić je prošlu sezonu proveo u Fejnordu kao pozajmljen igrač Krasnodara, koji prema informacijama do kojih su stigli grčki mediji, ne bi imao ništa protiv prodaje srpskog defanzivca. Ipak, ono što bi moglo da predstavlja “kamen spoticanja” u poslu jeste otkupna cena njegovog ugovora, s obzirom da su ga Rusi Anderlehtu platili šest miliona evra.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike