Navijači Partizana birali igrača sezone, trojka u vrhu bez premca

07.06.2021 | 14:22 >> 14:35

Autor: Pavle Knežević

Ipak, priznanje može poneti samo jedan igrač...

Copyright MN Press

Partizan je ponovo završio sezonu bez trofeja, drugi put zaredom, već je zakazana nova prozivka, ali ima šta još da se kaže o minuloj.

Konkretno, navijači su birali najboljeg igrača sezone i izabrali. To nije Lazar Marković, koji je za naš portal ispričao baš sve.

Trojka koja se istakla jeste: Igor Vujačić, Bibars Natho i Takuma Asano!

Pretpostavlja se da Japanac nije dobio više glasova jer je ostavio klub na cedilu, tako da su Crnogorac i Izraelac vodili veliku bitku. U neizvesnoj završnici, pobedio je vrlo tesno Vujačić!

Navijači su crnogorskog štopera proglasili za najboljeg igrača u sezoni. Zanimljivo je da je Vujačić za vikend igrao protiv Natha u prijateljskom duelu Crne Gore i Izraela.

– Bilo lepo videti Vujketa, iako je bilo je čudno igrati protiv njega. Jednom me je i šutnuo, neću mu to zaboraviti, vratiću mu kad se vratimo u Partizan – kazao je Natho za sajt kluba.

Vujačić i Natho su daleko iza sebe ostavili sve ostale igrače kad je u pitanju glasanje.

– Presrećan sam, jako je lep osećaj znati da su te navijači odabrali i glasali za tebe. Želim da se zahvalim svima. Stvarno je lep osećaj. Sada idem na mali odmor sa suprugom i decom, da uživam. Posle toga moramo da se vratimo jači i spremni za novu sezonu. Ove sezone moramo uzeti titulu i boriti se za svaku utakmicu, svaki trofej. Verujem da stručni štab radi sa timom na najboljem nivou, a obaveza nas igrača je da svaku utakmicu pobedimo – rekao je Natho.

Pročitajte i ovo:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam