Abramovič „odrešio kesu“: Na meti Čelsija dva skupocena pojačanja

09.06.2021

16:04 >> 15:20

0

Autor: N. St.

Plavci žele da napadnu trofej u Premijer ligei

Abramovič „odrešio kesu“: Na meti Čelsija dva skupocena pojačanja
Copyright Profimedia

Roman Abramovič se ne šali. Prošlog leta je izdvojio veliku svotu novca za dovođenje Tima Vernera, Kaija Haverca, Hakima Zijeha, Bena Čilvela i Eduarda Mendija, ali tu ne planira da stane.

Posle ogromnog uspeha i osvajanja Lige šampiona pobedom protiv Mančester sitija (1:0) bogati ruski biznismen želi da dodatno pojača tim i da napadne i Premijer ligu naredne sezone.

Tako je ponovo „odrešio kesu“ i spremio je novac za dva skupocena pojačanja – Ašrafa Hakimija i Erlinga Halanda.

Tanjug/AP Photo/Martin Meissner, Pool

Italijanski mediji prenose da je Čelsi već izjednačio ponudu PSŽ-a za defanzivca Intera i da se radi o svoti od 60 miliona evra, kao i da tim iz Milana traži 80. Navodno su „plavci“ spremni da u transfer ubace Emersona Palmijerija i Andreasa Kristensena, igrače za koje su „neroazuri“ ranije pokazali interesovanje.

Druga i znatno veća „bomba“ je potencijalni dolazak jednog od najboljih mladih igrača. Iz Dortmunda su više puta naglasili da nemaju nameru da prodaju Halanda, osim u slučaju „neke lude cifre“. Ta brojka je nestvarnih 200 miliiona evra od kojih bi deo pripao poznatom kontroverznom menadžeru Minu Rajoli.

Profimedia

Sve je u rukama direktorke kluba Marine Granovskaje koja je inače desna ruka Abramoviča i osoba kojoj najviše veruje u londonskom klubu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike