Ivica Iliev za 24sedam: Dovodimo napadače, prave "babaroge"! Zaboravićemo Leonarda i Sadika!

19.06.2021

10:44 >> 07:43

0

Član uprave crno-belih u svom stilu najavljuje dolazak dvojice špic igrača

Ivica Iliev za 24sedam: Dovodimo napadače, prave "babaroge"! Zaboravićemo Leonarda i Sadika!
Copyright Printscreen/Youtube/Arena Sport TV

Član uprave Partizana zadužen za angažovanje pojačanja Ivica Iliev ostaje zakopčan do grla kada su u pitanju imena potencijalnih igrača, ali priznaje da se dugo i naporno pregovara sa dvojicom napadača i nada se da će uskoro biti u prilici da saopšti dobre vesti.

– Ne mogu o imenima, još nije trenutak. Kad bude sve završeno objavićemo! Jedino što mogu sad reći da su prave “babaroge”. Ako bismo ih doveli obojicu, to bi bila prava priča – kaže Iliev za 24sedam.

Nije tajna da crno-beli jure špiceve, jer Bajebek će uskoro i zvanično biti prošlost kluba, baš kao što je to odavno Takuma Asano. Potrebno je da se tim značajno pojača, jer sa postojećim timom veliko pitanje je kako bi izgledao dvomeč sa slovačkom Dunajskom Stredom.

– Mi se nadamo da će nam se pojačanja pridružiti do odlaska na pripreme u Sloveniju. Ali, vredi ih sačekati, jer su igrači neverovatnog potencijala. Brzina, realizacija, ma sve… Siguran sam da bi u našem timu dostigli cenu koja bi za nas bila rekordna. To je kvalitet koji prevazilazi Leonarda i Sadika.

Ekipa Partizana putuje 24. juna u Sloveniju i tamo će trenirati do 9. jula. Prvi meč sa slovačkom ekipom u kvalifikacijama za Ligu konferencija je na programu 22. jula u Humskoj, a revanš je sedam dana kasnije na njihovom terenu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike