Marković „kupuje“ mesto u Olimpijakosu: Srbinu bi na ovom golu pozavideli Mesi i Ronaldo (VIDEO)

21.06.2021

06:11 >> 06:18

0

Autor: Adam Štulić

Mladi štoper se sve ozbiljnije nameće Pedru Martinsu

Marković „kupuje“ mesto u Olimpijakosu: Srbinu bi na ovom golu pozavideli Mesi i Ronaldo (VIDEO)
Copyright FK Partizan

Kada se u finišu prošlogodišnjeg letnjeg prelaznog roka vratio u Partizan mnogi su sumnjičavo vrteli glavom na odluku čelnika „parnog valjka“ da na pozajmicu iz Olimpijakosa uzmu Svetozara Markovića.

Ispostavilo se na kraju da su, donekle, svi oni i bili u pravu, jer su crno-beli najmanje dobili od tog posla. S druge strane, mladi štoper se redovnim igranjem kod Aleksandra Stanojevića vratio na veliku scenu, dok je grčki šampion dobio igrača spremnog za najveća iskušenja.

Pokušavali su u Humskoj do kraja da otkupe mladog srpskog reprezentativca, ali je klub iz Pireja bio neumojiv, a koliko su Grci rešeni da, pre svih, Markoviću i Čumiću daju priliku da se dokažu govori i podatak da su uveli jednu novinu koja mladim Srbima garantuje ostanak među crveno-belima čak i da se tokom prirema ne izbore za značajniju ulogu kod Pedra Martinsa.

A početak priprema Olimpijakosa nagoveštava da bi Marković trebalo da se nađe u najužem krugu igrača koji će naredne sezone konkurisati za najjači tim. Iako je tek početak, tamnošnji mediji pišu da Partizanov đak iz treninga u trening upisuje pluseve kod Martinsa, koji će ga izvesno povesti i na pripreme u Austriju, kako bi proverio koliko može da se osloni na mladog defanzivca.

A koliko je Sveta rešen u nameri da se konačno nametne strategu Olimpijakosa pokazuje i slika sa treninga pirejskog velikana, na kojem je Srbin postigao gol kojeg se ne bi postideli ni najbolji napadači na svetu.

Majstoriju Markovića možete videti na snimku od 3:46.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike