Partizan je već dva puta pitao za Markovića, odgovor iz Olimpijakosa je bio identičan

22.03.2021

17:37

0

Autor: Adam Štulić

Crno-beli neće lako uspeti u nameri da otkupe mladog defanzivca

Partizan je već dva puta pitao za Markovića, odgovor iz Olimpijakosa je bio identičan
Copyright MN Press

Stigao je Svetozar Marković u Partizan u samom finišu letnjeg prelaznog roka na pozajmicu do kraja sezone iz Olimpijakosa, a, deluje, da je klub iz Humske već u startu napravio mali previd.

Naime, u dogovor beogradskih crno i pirejskih crveno-belih nije ubačena klauzulu o otkupu ugovora po isteku pozajmice, a koliki je to problem čelnici Partizana najbolje su videli prethodnih nedelja, kada su, prema pisanju grčkih medija, pokušali da stupe u kontakt s grčkim šampionom.

“Fosonline.gr” je došao do saznanja da su iz Humske već dva puta kucali na vrata “Kariaskakisa”, ali oba puta nisu otišli dalje od toga.

– Srbi su pokušali da započnu razgovor sa Olimpijakosom kako bi fudbalera kupili na kraju sezone, ali su otkrili da crveno-beli ne žele da ni da uđu u pregovore oko Svetozara Markovića. Pre nekoliko dana pokušao je Partizan još jednom da sazna koliko bi novca bilo potrebno za sklapanje dogovora, ali su još jednom dobili “NE” kao odgovor i pojašnjenje da u Pireju nisu raspoloženi da razgovaraju o toj mogućnosti.

Pročitajte još

Kako sada stvari stoje, mladi srpski štoper i Olimpijakos dobili su šta su hteli, a na gubitku će biti samo crno-beli. Jer, Marković je prethodnih meseci u Partizanu postao nezamenljiv deo poslednje linije tima, potpuno je rehabilitovao karijeru i narednog leta staviće se na raspolaganje Pedru Metrensu, koji će dobiti opciju više u defanzivnoj liniji za narednu sezonu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike