Bivši direktor Fjorentine progovorio: Vlahovićev otac me je smirivao rečima "Doveli ste Batistutu"

21.06.2021

12:09 >> 12:10

0

Pantaleo Korvino ispričao nepoznate detalje o dvojici Srba u redovima ljubičastih

Bivši direktor Fjorentine progovorio: Vlahovićev otac me je smirivao rečima "Doveli ste Batistutu"
Copyright Tanjug/Jennifer Lorenzini/LaPresse via AP

Čuveni direktor Fjorentine Pantaleo Korvino, poznat po uspostavljanju saradnje ljubičastih i Partizana, otkrio je nekoliko zanimljivih detalja o Dušanu Vlahoviću i Nikoli Milenkoviću otkako su iz Humske došli na “Artemio Franki”.

U intervjuu za “Tutosport” Korvino je rekao da je bivši predsednik “Viole” Dela Vale odbio veliku ponudu Mančester junajteda za Milenkovića.

Vlahovića i Milenkovića smatram potvrdama mog rada u Fjorentini. Za defanzivca je u januaru, tokom moje poslednje sezone u klubu, Dela Vale, i to kažem i ovde bez straha, odbio je 40 miliona evra plus bonuse od Mančester junajteda – priča Korvino i dodaje:

– S druge strane, sa Vlahovićem sam uplašio svoj klub kada sam ga 2017. godine doveo kao dečaka koji nije iz EU i rođen je 2000. godine. Još uvek nije mogao da se registruje, a unapred je plaćeno Partizanu 1,5 miliona evra. Priznajem, bio sam uplašen. Uveren sam da je to primetio i Vlahovićev otac kada mi je rekao: Direktore, samo smireno, siguran sam da dovodite novog Batistutu u Firencu.

Ćovek koji je kao direktor Lećea pronašao i stvorio tandem Mirko VučinićValerij Božinov, za mladog srpskog napadača kaže:

Vlahović je starter. Kvalitet ne broji godine. Sada je mogao da igra kao centarfor i u Juventusu, Liverpulu ili Totenhemu. Kada bih mogao za Leće da kupujem, odmah bi doveo tandem  VlahovićKijeza.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike