Ima se, može se - Siti ponudio bogatstvo za Kejna, hoće li Totenhem odoleti?

21.06.2021

14:40

0

Kapiten Engleske i Totenhema je vrlo tražen

Ima se, može se - Siti ponudio bogatstvo za Kejna, hoće li Totenhem odoleti?
Copyright Hari Kejn, Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Hari Kejn je kapiten Engleske, ali i Totenhema, kluba u kome se proslavio i čiju traku nosi na ruci. Ipak, to nije srećna priča, jer je napadač za sedam godina u prvom timu nije osvojio nijedan jedini trofej.

Kejn je više puta govorio da ima 28 godina i da ga ne zadovoljavaju samo individualna priznanja, već želi da osvaja i timske trofeje.

Danijel Levi i uprava kluba su više puta govorili da Kejn apsolutno nije na prodaju, pogotovo ne u Premijer ligi. Doduše, na prste jedne ruke mogu se izbrojati klubovi koji bi mogli da plate sjajnog napadača. Među njima je svakako i novi šampion Mančester siti.

Prema pisanju engleskih medija, Siti je Totenhemu nudio 117 miliona evra za Kejna, koji je prošle sezone postigao 33 gola, uz 17 asistencija.

Ovo su, naravno, samo glasine. Transfer se sigurno neće obaviti dok traje Evropsko prvenstvo, ali posle toga će sigurno biti uzbudljivo.

Ranije se za njega raspitivao i Mančester junajted. Ipak, “đavoli” nemaju toliko para da dovedu Kejna i daju novi, veliki ugovor Polu Pogbi, što planiraju da urade.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike