AEK vraća „nestašnog dečka“? Nisu svi oduševljeni, Milojević nije protiv

21.06.2021

16:41

0

Autor: Adam Štulić

Ognjen Vranješ mogao bi ovog leta da se vrati u Atinu

AEK vraća „nestašnog dečka“? Nisu svi oduševljeni, Milojević nije protiv
Copyright Ognjen Vranješ foto: Profimedia

Iskusni defanzivac Ognjen Vranješ mogao bi ovog leta da se vrati u AEK. Iako je prethodnih nedelja bilo „otrovnih strelica“ upućenih sa obe strane, kako vreme prolazi sve se ozbiljnije u Atini razmatra mogućnost povratka nekadašnjeg reprezentativca BIH.

AEK nedeljama unazad pokušava da reši štopersku poziciju u timu Vladana Milojevića. Dugo je Bogdan Planić figurirao kao najveća želja žuto-crnih, ali se srpskom defanzivcu ne ide iz Haife.

Potom je na radaru AEK bio i Uroš Spajić, ali rukovodstvo atinskog velikana očigledno ni njega, barem dosad, nije uspelo da ubedi kako je dolazak u grčku prestonicu pravi potez za nastavak karijere, pa su se okrenuli i drugim rešenjima.

Tako je u prvi plan isplivalo ime „nestašnog dečka“, kojim nisu baš svi u Atini preterano oduševljeni. Najveći protivnik njegovom dolasku je sportski direktor Panajotis Kone, koji smatra da klub treba da ide napred, tražeći nova rešenja.

Ipak, vesti iz Belgije, koje kažu da je Anderleht spreman da okonča saradnju sa Vranješom godinu dana pre njenog završetka, mame čelnike AEK da mogu bez nadoknade da dobiju defanzivca, protiv čijeg dolaska trener Vladan Milojević nema ništa.

I upravo tu leži šansa da nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i AEK obnove saradnju, pošto će rukovodstvo kluba sigurno najozbiljnije uzeti u razmatranje mišljenje trenera kojem su poverili zadatak da stvori ekipu kadru da se ravnopravno nosi sa najvećim rivalima na domaćoj sceni.

Prema informacijama portala „Sport24“, Milojević je predsedniku kluba, kada ga je ovaj pitao za Vranješa, rekao da veruje u njegove sposobnosti i da ima način da kontroverznog defanzivca „drži pod kontrolom“.

Grci dalje navode da bi trogodišnji ugovor, s platom od oko 500.000 evra po sezoni, bio dovoljno primamljiv Vranješu da se vrati u Atinu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike