Zvezda skinula pitanje levog štopera sa dnevnog reda do 2023. godine

23.06.2021

15:03 >> 15:05

0

Povratnik sapozajmice iz Portugala Srđan Babić produžio ugovor sa crveno-belima

Zvezda skinula pitanje levog štopera sa dnevnog reda do 2023. godine
Copyright Srđan Babić/Crvena zvezda

Bivši mladi reprezentativac Srbije Srđan Babić ponovo je igrač Crvene zvezde, pošto je posle povratka sa pozamice iz portugalskog Famalikaa potpisao ugovor na još dve sezone, do 2023. godine.

U projekcijama Zvezdinog stručnog štaba Babić će verovatno zauzeti poziciju koja je ostala upražnjena odlaskom Nemanje Milunovića u Tursku. Babić je rođen 1996. godine, član je čuvene generacije srpskih fudbalera koja se 2015. godine na Novom Zelandu proslavila osvajanjem titule svetskog prvaka u konkurenciji U20 ekipa.

Odlikuje ga odličan skok i pas igra levom nogom.

– Drago mi je što sam ponovo u Zvezdi. Produžio sam ugovor, čeka nas naporan rad na pripremama u Austriji i na meni je da se izborim za minutažu. Dugo sam u klubu, neće biti perioda adaptacije, jer poznajem rad stručnog štaba. Neće biti problema oko uigravanja i radujem se novim izazovima- istakao je defanzivac za sajt Crvene zvezde.

Babić je u Crvenu zvezdu stigao 2017. godine, prvo na pozajmicu iz Real Sosijedada, da bi posle toga bio otkupljen za 800.000 evra. Od tada je zabeležio 79 nastupa za tim sa Marakane, uz sedam postignutih pogodaka.Igrao je još za matični banjalučki Borac, Vojvodinu i španski Reus.

Crveno-beli su dosad potpisali ugovore sa Aleksandrom Katajiem i Aleksandrom Dragovićem, a posle Babića očekuje se i dolazak levog beka Kolumbijca Mohike i jednog napadača.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike