Evropski velikan ne odustaje od Luke Jovića: Zimus nije uspelo, sprema se novi pokušaj

26.06.2021

14:37 >> 14:45

0

Autor: Adam Štulić

Mladi srpski napadač mogao bi ovog leta da se preseli u Seriju A

Evropski velikan ne odustaje od Luke Jovića: Zimus nije uspelo, sprema se novi pokušaj
Copyright Profimedia

Iako za njega, prema pisanju uglednih španskih medija, neće biti mesta u Anćelotijevom Real Madridu, iako ni Ajntraht nema lepa iskustva posle šestomesečne pozajmice, Luka Jović ne bi trebalo previše da strepi što se tiče budućnosti.

Kako pišu Italijani, Milan nije odustao od namere da angažuje reprezentativca „orlova“. Priča o interesovanju „rosonera“ pojavila se prošle zime, kada je bilo izvesno da neće dobiti značajniju priliku kod Zinedina Zidana. Ipak, Jović je tada odlučio da se vrati u Ajntraht, ali mu to Maldini i saradnici očigledno nisu zamerili.

Milanezima je još prva opcija angažovanje Olivijea Žirua. Ipak, kako vreme prolazi sve su manji izgledi da će klub sa „San Sira“ pronaći zajednički jezik sa Čelsijem oko visine obeštećenja, zbog čega je u prvi plan ponovo iskočilo ime mladog Srbina, kojeg ugovor sa „kraljevskim klubom“ vezuje do 2025. godine.

Podsetimo, Real je Jovića 2019. godine platio Ajntrahtu 60 miliona evra, ali nije uspeo da se nametne kao jedno od rešenja uz neprikosnovenog Karima Benzemu. Možda mu se ukaže prilika da u nastupajućoj sezoni „eksplodira“ pored još jednog legendarnog centardora Zlatana Ibrahimovića…

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike