Arnautović razočaran: Pobedili bismo Italijane, da nije postojao VAR

27.06.2021

08:39

0

Autor: Milan Nastić

Austrijski reprezentativac smatra da ovo uništava fudbal

Arnautović razočaran: Pobedili bismo Italijane, da nije postojao VAR
Copyright Tanjug/AP Photo/Frank Augstein/

Fudbaler srpskog porekla koji nastupa za Austriju Marko Arnautović ubeđen je da bi njegova selekcija pobedila Italiju na Evropskom prvnenstvu da se u sve to nije umešao VAR.

Njemu je poništen gol posle ofsajda, nakon što je glavnu sudija bio u konsultacijama sa ljudima iz sobe koji su zaduženi za VAR.

Pročitajte još

– Šta mogu da kažem novo o tome, a da se ranije nije pričalo na tu temu. Uvek morate da čekate da vam saopšte iz tamo neke sobe, da li je gol, ofsajd, svi zavisimo od njih. Za mene je to najveća glupost, ali sa druge strane to moramo da prihvatimo kao činjenicu. Da mi nije poništen gol, mislim da se Italijani ne bi vratili i da bismo mi otišli dalje. Činjenica je da imaju dobru ekipu, i da su to pokazali na šampionatu – kazao je Arnautović.

I pored eliminacije sa EP, reprezentativac Austrije je zadovoljan igrom protiv Italijana, jedne od selekcije koja spada u sam vrh kandidata za osvajanje šampionata.

– Nismo bili nezadovoljni posle meča. Izdignute glave smo napustili Vembli, mislim da protiv Italijana nismo imali sreće. Čak smo u drugom poluvreme bili bolji, stvarali šanse, poništen gol, nemamo jedno drugome u timu šta da zamerimo – zaključio je austrijski reprezentativac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike