Vojvodina baš nema sreće: „Lale“ uzdrmane idu na megdan Zvezdi i Partizanu

27.06.2021

17:38 >> 17:48

0

Autor: Adam Štulić

Levi bek Stefan Đorđević se povredio na treningu oporavka

Vojvodina baš nema sreće: „Lale“ uzdrmane idu na megdan Zvezdi i Partizanu
Copyright MN Press

Nema mira na startu rada Slavoljuba Đorđevića u Vojvodini. Mladi strateg, koji je nedavno nasledio Nenada Lalatovića na klupi novosadskog superligaša, suočava se sa velikim kadrovskim problemima na početku priprema za novu sezonu.

Posle Miljana Vukadinovića i Mihajla Neškovića, „lale“ su u Sloveniji ostale i bez levog beka Stefana Đorđevića, koji se vratio u Novi Sad zbog preloma ključne kosti, piše „Dnevnik“.

Defanzivac Novosađana povredio se sam, na treningu oporavka posle utakmice sa Mariborom, tako što se okliznuo i nezgodno pao.

– Bili smo odmah u bolnici u Mariboru, polomljena kost je vraćena na mesto, tako da sam zadovoljan kako je povreda zbrinuta i, za sada, čini se da operacija neće biti neophodna. Pratićemo pažljivo Đorđevićev oporavak i nadam se da će već za četiri sedmice moći da skine fiksator i počne s treninzima – rekao je doktor Borko Vukosav za „Dnevnik“.

To znači da Đorđević izvesno neće moći da računa na Đorđevića na startu šampionata i derbije sa Crvenom zvezdom i Partizanom u prva dva kola Linglong Superlige.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Dnevnik

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike