Vojvodina našla zamenu za Nenada Lalatovića

26.05.2021

12:25

0

Autor: Milan Nastić

Bivši igrač Zvezde sedeće na klupi Novosađana

Vojvodina našla zamenu za Nenada Lalatovića
Copyright Promo/FK Vojvodina

Posle smrti sportskog direktora Milana Kosanovića i isteka ugovora sa trenerom Nenadom Lalatovićem, Vojvodina je izabrala novog prvog operativca i šefa stručnog štaba.

Slavoljub Đorđević je novi trener, a Ljubiša Dunđerski će biti novi sportski direktor Novosađana.

Pročitajte još

Bivši igrač Crvene zvezde, a prošle sezone trener Radnika iz Surdulice izjavio je da mu je velika čast što će sedeti na klupi tako velikog kluba.

– Želim da se zahvalim predsedniku, direktoru i svim ljudima koji su im dali šansu da vodim jedan ovako veliki klub. Meni je čast i privilegija da budem ovde. Svi mi znamo kolike su ambicije ovog kluba. Upoznat sam sa situacijom, sa planom, koji je osmoslio moj veliki prijatelj i fudbalski genije. Znam da je želeo da Vojvdoina bude mlada ekipa, sa što većim brojem igrača iz svoje škole. Radio sam sa mladim i iskusnim igračima, ovo je veliki iskorak za mene, i mislim da imam dovoljno znanja i energije da sve što treba sprovedem u delo. Sigurno da će nam biti potrebno vreme, ali verujem da svi zajedno možemo da pronađemo pravi put. Uz podršku navijača, medija, ljudi iz kluba, igrača, mislim da ćemo uspeti da podignemo Vojvodinu na još viši nivo, da Novi Sad bude ponosan na ovaj klub – rekao je novi trener Novosađana Slavoljub Đorđević.

Ekipa Vojvodine će pripreme za novu sezonu, na čelu sa novim šefom stručnog štaba i novim sportskim direktorom početi 7. juna.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike