Hrvati poludeli na Rebića: Što si menjao kopačke tokom utakmice

29.06.2021

07:29

0

Autor: Milan Nastić

Pronašli razlog poraza od Španije

Hrvati poludeli na Rebića: Što si menjao kopačke tokom utakmice
Copyright Tanjug/AP Photo/Jonathan Nackstrand, Pool/

Počeli su priče ko je ko je odgovoran za eliminaciju Hrvatske na Evropskom prvenstvu posle poraza od Španije sa 5:3 nakon produžetaka.

Jedni krivicu prebacuju na selektora Zlatka Dalića, dok je španska Marka objavila da je došlo do sukoba između Ante Rebića i kapitena Luke Modrića i ostalih igrača na drugoj strani.

To kamere na stadionu u Kopenhagenu nisu primetile, ali je došlo do nesvakidašnje situacije kada je fudbaler Milana, prvi vođstvu Hrvatske od 1:0, usred napada u kojem je “crvena furija” došla do izjednačenja menjao kopačke.

Pročitajte još

To je opasno razljutilo Modrića i ostale saigrače koji su tražili objašnjenje zašto je to uradio, a španska Marka je prenela da je došlo do ozbiljnog sukoba u svlačionici.

– Svi reprezentativci, pre svih Modrić su napali Rebića da im objasni zašto je menjao kopačke usred napada u kojem je došlo do izjednačenja. Čak je i Dalić bio ljut. To je sve uticalo na fudbalera Milana, koji nije znao da odgovori zbog čega je to uradio. Rebić je posle toga bio emocionalno slomljen zbog čega je zamenjen u 67. minutu – ističe Marka.

To pokazuje i izjava selektora Zlatka Dalića posle meča, napominjući da su neki igrači ponašali previše slobodno na terenu.

– Očigledno moramo još da odrastamo. Ovo nije utakmica protiv Škotske nego protiv ekipe koja kažnjava svaki kiks. Nismo dovoljno trčali u prvom delu, ne možeš protiv ovakvog protivnika hodati po terenu. Mi u 38. minuti menjamo kopačke i pijemo vodu, a protivnik nas kazni – poručio je Dalić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike