Junajted odredio cenu, PSŽ spreman da plati, da li će ovo pojačanje naterati Mbapea da ostane?

09.07.2021

06:14 >> 06:57

0

Za šta će se odlučiti na kraju?

Junajted odredio cenu, PSŽ spreman da plati, da li će ovo pojačanje naterati Mbapea da ostane?
Copyright Pol Pogba i Granit Džaka, Tanjug/AP Photo/Vadim Ghirda, Pool

Pari Sen Žermen je prelomio i definitivno će probati da dovede Pola Pogbu. Mančester junajted je odredio cenu od 60 miliona evra, što ne bi trebalo da bude problem “svecima”.  

Ovaj 28-godišnji Francuz ima još godinu dana ugovora, a “đavoli” su spremni da ga puste uz obeštećenje. Pogba navodno ne želi da produži ugovor, uprkos poboljšanoj ponudi, jer ne veruje da u Junajtedu može da osvaja trofeje. 

Posle dolaska Serhija Ramosa, ovo bi možda moglo da bude pojačanje koje bi nateralo Kilijana Mbapea da ostane u klubu. 

Naravno, ovo je daleko od rešene stvari, ovo su navodi francuskih medija. Ono što znamo jeste da je Pogba odložio odluku o ostanku za posle Eura, ali posle eliminacije Francuske u osmini finala, došlo je do pregovora. 

Znamo i da Junajted ne želi da dočeka sledeće leto i da Pogba ode kao slobodan igrač, pa je tako odredio cenu od 60 miliona evra, piše Ekip. Mančester je 2016. platio Pogbu 102 miliona evra da ga vrati iz Juventusa. 

Iako 60 miliona evra zaista nije mnogo za takvog igrača uopšte, suma postaje astronomska kada se zna da ima još samo 12 meseci ugovora. To neće odvratiti ni PSŽ, koji je pored Ramosa ovog leta doveo Džordžinija Vajnalduma i Ašrafa Hakimija. 

Maurisio Poketino će izgleda zaista imati tim snova… 

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike