Bratski duel bez pobednika, Pipov Benevetno udaljio Simoneov Lacio od Lige šampiona

15.12.2020

22:22 >> 22:29

0

Autor: Adam Štulić

Sergej asistent u remiju

Bratski duel bez pobednika, Pipov Benevetno udaljio Simoneov Lacio od Lige šampiona
Copyright Tanjug/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Lacio je napravio još jedan korak unazad u borbi za Ligu šampiona. Posle subotnjeg poraza od Verone na “Olimpiku”, Rimljani su podelili bodove sa Benevetnom.

Duel braće Inzagi završen je bez pobednika, ali zadovoljniji može da bude Pipo, čiji je Benevento osvojio važan bod u borbi za opstanak u Seriji A. S druge strane, Simone nikako ne može da bude zadovoljan, pogotovo što Laciju do kraja kalendarske godine preostaju dueli s kandidatima za titulu Napolijem i Milanom.

Hernandes spasao Milan prvog poraza u Seriji A

Rimljani su dobro otvorili meč, Ćiro Imobile je na asistenciju Sergeja Milinkovića Savića doveo Lacio u vođstvo, ali je u poslednjim momentima prvog poluvremena Skjatarela kaznio lošu reakciju defanzivaca gostiju i poravnao rezulzat.

Lacio je u drugom poluvremenu imao više od igre, pokušavao je na sve načine da stigne do gola koji bi im znatno olakšao borbu za plasman u elitno takmičenje sledeće sezone, a na kraju su mogli da ostanu i bez jednog boda, da na golu nisu imali iskusnog Pepea Reinu.

Košmarni debi za Mihajlovićevog golmana, Milenković i Vlahović i dalje u “crnoj seriji”

U uvodnom meču 12. kola Serije A Udineze i Krotone igrali su bez golova. U sredu su na programu dva derbija. Juventus dočekuje Atalantu, Napoli gostuje Interu, Đenova čeka Milan, Fiorentina Sasuolo, Kaljari ide u Parmu, Sampdorija u Veronu, dok Mihajlovićeva Bolonja igra u gostima protiv Specije. poslednjem meču kola, u četvrtak, Roma dočekuje Torino.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike