Samo lepe reči za Srbiju, Partizan i Zvezdu: Banjak i Falćineli se oprostili od večitih

11.07.2021

21:02 >> 09:52

0

Autor: Adam Štulić

Štoper i napadač puni utisaka posle godinu dana na Topčiderskom brdu

Samo lepe reči za Srbiju, Partizan i Zvezdu: Banjak i Falćineli se oprostili od večitih
Copyright Maki Banjak i Dijego Falćineli foto: MN Press

Iako su samo godinu dana proveli na Topčiderskom brdu, Maki Banjak i Dijego Falćineli su se biranim rečima oprostili od Partizana i Crvene zvezde.

Banjak je u Humsku stigao na poziv Sava Miloševića, ali je posle promene trenera pao u drugi plan. Čak ni incident sa poslednje utakmice u prošloj sezoni, na stadionu „Rajko Mitić“ u finalu Kupa protiv Crvene zvezde, nije ostavio gorak ukus u ustima nekadašnjeg fudbalera Olimpije.

– Partizane, ovde se završava naša lepa priča. Bila je to neverovatna ljudska i profesionalna avantura, u pobedi, kao i u porazu, doživeo sam trenutke pune emocija. Klubu, igračima i celom timu, hvala na poverenju, dobrodošlici i gostoprimstvu, tamo sam se osećao kao kod kuće – napisao je Banjak na „Instagramu“ i dodao:

– Takođe bih želeo da se zahvalim „grobarima“ na ljubavi i naklonosti, bila bi mi čast živeti više vremena sa vama na stadionima, ali okolnosti to nisu dozvoljavale. Uprkos svemu i bez predaha i dalje ste prisutni. Veliko hvala svakom od vas, zauvek ću čuvati lepe uspomene na svoj boravak u Beogradu. Naravno dajem svu slavu Bogu bez koga ništa od ovoga ne bi bilo moguće – napisao je Maki Banjak.

Otprilike u isto vreme, slična poruka stigla je iz Italije na drugu stranu Topčiderskog brda. Dijego Falćineli se na istoj društvenoj mreži, sličnim rečima, oprostio od srpskog šampiona.

Pročitajte još

– Bila je ovo veoma važna godina za mene, bio sam deo sjajnog tima, sjajne grupe ljudi. Od samog početka srpski narod me je dočekao raširenih ruku i na ovome ću vam uvek biti zahvalan. Ispisali smo malu stranicu u istoriji ovog velikog kluba i čast mi je što sam bio deo njega. Moj izbor je bio isključivo porodični, napuštam mnogo prijatelja na terenu i van njega u prelepoj zemlji u koju ću sigurno imati priliku da se ponovo vratim. Uvek ćeš imati navijača više! Napred Zvezdo – napisao je Falćineli.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike