Burno u Španiji, Liverpul ruši dogovor Atletika i Barselone: Saul za Grizmana ili put Enfilda

10.07.2021

06:28 >> 06:32

0

Zahuktava se prelazni rok, počele bitke oko fudbalera

Burno u Španiji, Liverpul ruši dogovor Atletika i Barselone: Saul za Grizmana ili put Enfilda
Copyright Profimedia

Izgledalo je da su se Barselona i Atletiko Madrid dogovorili i da je pitanje trenutka kada će razmena fudbalera biti ozvaničena, a onda se u igru uključio Liverpul.

Antoan Grizman u Atletiku, a Saul Nigez u Barseloni. Delovalo je realno i ostvarivo sve dok u igru nije stupio Premijerligaš sa Enfild rouda.

Jasno je da Barselona želi da što više olakša budžet kako bi uspela da privoli Lionela Mesija da produži ugovor, pa je prodaja Grizmana logičan potez. Posebno ako se ima u vidu da Francuz ne pokazuje ono što se od njega očekivalo.

Pročitajte još:

Poznato je i da Saul Nigez odavno želi novi izazov, pa iako ga ugovor vezuje do 2026. godine, nema problem da promeni sredinu.

Da sve ne protekne tako glatko pobrinuo se Liverpul koji je izašao sa konkretnom ponudom od 40 miliona evra, ali ona nije zadovoljila čelnike madridskih crveno-belih. Vrata klubu koji vodi Jirgen Klop ipak nisu zatvorena. Očekuje se nova, izdašnija ponuda, te odgovor čelnika Atletika koji su za Saula zacepili otkupnu klauzulu od 150 miliona evra. S tim što i oni znaju da taj novac neće dobiti. Ni blizu.

Ostaje da se sačeka rasplet, a čini nam se da je sve u rukama “jorgandžija” i da će njihova odluka hoće li novac ili Grizmana za Saula biti presudna.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike