Hvala dragom bogu, dobro je, čekamo da izađe iz bolnice: Milunović za 24sedam o drami saigrača

10.07.2021

06:00 >> 09:53

0

Bivši fudbaler Crvene zvezde navikava se na novi klub

Hvala dragom bogu, dobro je, čekamo da izađe iz bolnice: Milunović za 24sedam o drami saigrača
Copyright Nemanja Milunović Privana arhiva

Vest da je fudbaleru Alanjaspora Koumi Babakaru (28) pozlilo, te da su ustanovljeni srčani problemi, podsetila je na slučaj Kristijana Eriksena sa početka Evropskog prvenstva.

Babakar se brzo javio iz bolnice, poručio da se dobro oseća, a šta se tačno dešavalo objasnio nam je njegov saigrač, doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović.

Nemanja Milunović
Privatna arhiva

– Nije pao na treningu, kako su najpre javili. Normalno je trenirao sa nama, otišli smo na spavanje i oko pet ujutru probudili su ga bolovi u grudima. Teško je disao, a lekari su ustanovili da se radi o spazmu srčanog mišića – priča nam Milunović, pa dodaje:

– Doktori misle da je imao i neku vrstu paničnog napada zbog svega što se desilo, ali hvala dragom bogu, sve je u redu i on je sad dobro. U bolnici je, trebalo bi da ga uskoro otpuste uz neku terapiju. Ne mora ništa ozbiljno da se radi na svu sreću. Nadam se da će uskoro biti sa nama.

Nemanja Milunović Privatna arhiva

Milunović je tek počeo svoju karijeru u novom gradu, u novoj državi, pa ga pitamo i za prve utiske iz Turske.

Pročitajte još:

– Prvih sedam dana proveo sam u gradu uz dva treninga dnevno. Pravi morski grad, jek sezone. Živo je, lepo, mislim da je baš za porodično uživanje. Bio sam ovde često na pripremama, Turci su slični nama, druželjubivi, ponekad možda i previše – kaže Milunović, a o samom klubu ima samo lepe reči:

– Sve je super, fino sam se uklopio sa ekipom. Dobar je kolektiv, već sam navikao na momke. Ima mnogo stranaca. Sada smo na planini, pobegli smo od velike vrućine – poručuje naš fudbaler uz fotografije sa lica mesta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike