Konačno! Zvezda odredila cene karata za derbi, navijači opet na tribinama

12.07.2021 | 15:38

Autor: Pavle Knežević

Posle godinu dana, publika će uživo moći da gleda svoje ljubimce

Copyright Navijači Crvene zvezde, ilustracija. MN Press

Bliži se i taj trenutak: Posle godinu dana, publika se vraća na stadione! Prvi će kapije svog stadiona (delimično) otvoriti Čukarički u duelu sa gradskim rivalom Voždovcem u petak.

Ipak, prava (ograničena) fešta očekuje se istog dana, ali nešto kasnije uveče. Crvena zvezda tada dočekuje Vojvodinu u derbiju kola, a osvajač duple krune objavio je cene ulaznica.

Može se reći da su one jako popularne, pošto se kreću od 200 do 1.000 dinara.

– Prošla sezona je bila za pamćenje. Crveno-beli su nadmoćno osvojili duplu krunu i igrali zapaženu ulogu u Evropi. Naši simpatizeri su se uželeli “Marakane” i kvalitetnog fudbala koji naš klub prikazuje. Ponovo će moći da bravure Ivanića, Kataija i Bena posmatraju “sa lica mesta”. Poznato je da su “Delije” oduvek bile igrač više Crvene zvezde i da huk sa tribina daje dodatni motiv ekipi. Nova sezona je prilika da sjajne rezultate iz godine za nama ponovimo i nadmašimo, a za razliku od prethodne, ove ćemo imati podršku naših navijača koji se vraćaju na stadion – saopštila je Zvezda.

Cene karata su:

Sever – 200 dinara,

Istok – 300 dinara,

Zapad – 400 dinara,

VIP Zapad – 1.000 dinara.

Cene za VIP lože su:

VIP 1 – 2.000 dinara,

VIP 2 – 2.000 dinara,

VIP Galerija – 5.000 dinara (u VIP Galeriji je uključen i ketering)

Kupovina karata onlajn putem biće dostupna od sutra u 10 časova. U sredu i četvrtak počeće prodaja karata na blagajni u terminu od 10 do 19 sati, dok će u petak trajati od 10 sati pa sve do početka utakmice.

Susret između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u petak 16.jula na stadionu “Rajko Mitić” sa početkom od 20 časova.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam