Pehari da se vrate kući: Partizan ima jasan cilj u novoj sezoni Superlige

17.07.2021

06:00 >> 08:09

0

Hoće crno-beli duplu krunu u Humskoj

Pehari da se vrate kući: Partizan ima jasan cilj u novoj sezoni Superlige
Copyright MN Press

Piprema, pozor, sad! Fudbaleri Partizana iz punog zaleta počinju novu sezonu Superlige Srbije.

Cilj je jasan – trofeji moraju nazad u Humsku. I tu nema nikakve dileme.

– Uzbuđeni smo kao i svake godine. Mislim da svi razmišljamo o istom cilju, moramo da vratimo trofeje kući. Učinićemo sve da to učinimimo – u ovoj izjavi Birbasa Natha leži sve ono što misli svaki navijač crno-belih.

Ekipa je uglavnom ostala kompletna, a dres crno-belih zadužili su povratnici Rikardo Gomeš i Danilo Pantić, e reprezentativac Bosne i Hercegovine Siniša Saničanin. Trener Stanojević ima želju da sa još jednim ili dva pojačanja napravi tim koji će biti ozbiljan konkurent za osvajanje domaćih trofeja, ponajpre titule koja već dugo ne stanuje u Humskoj, a onda i plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

Da bi ovo bilo moguće potrebno je da Partizan izbegne bolesti iz prethodnih sezona u kojima je već na samom početku, a posle takozvanih “malih” utakmica već imao ozbiljan bodovni zaostatak u odnosu na Crvenu zvezdu.

– Prethodne dve sezone, već nakon 6-7 utakmica, imali smo zaostatak od 6 bodova. Ne možemo dozvoliti da se to ponovi i ove godine. Moramo sve do derbija da osvajamo maksimalan broj bodova – poručio je Izraelac iz redova Partizana.

Prčitajte još:

Partizan večeras (subota, 21.00, TV Arena sport) gostuje Proleteru i već ova utakmica može da pokaže da li su crno-beli spremni da ostvare zamišljeno i Superligu započnu trijumfom nad na papiru nešto lakšim rivalom.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike